Son Dakika
23 Nisan 2024 Salı

ENGİNYURT’TAN, BAŞKAN TÖREN’E ZİYARET

18 Mayıs 2019 Cumartesi, 11:59
Bu Haberi Paylaş!

Milliyetçi Hareket Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i ziyaret etti.

 

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

Gerçekleşen ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, MHP Altınordu Belediye Meclis Üyeleri ve parti teşkilatı katıldı. 

 

ENGİNYURT: “MİLLETİMİZ ve ŞEHRİMİZ ADINA GÜZEL İŞLER YAPACAĞINIZA İNANIYORUZ”

 

Ziyarette konuşan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Tören’in milletimiz ve şehrimiz adına güzel işler yapacağına inandıklarını aktaran Enginyurt, “Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız, ilçe teşkilatımız ve meclis üyelerimizle birlikte sizleri ziyaret etmek istedik. Rabbim yeni görevinizi hayırlı eylesin, Allah utandırmasın. Altınordu eşi benzeri olmayan bir ilçe. Altınordu’da Cumhur İttifakı ile çok güzel bir netice aldık. Altınordu’da bu zaferlerden bir tanesidir. Bundan sizin şahsınızın payı büyüktür. Şimdi de hep birlikte aynı gayreti İstanbul’da göstermek istiyoruz. Altınordu Belediye Başkanlığınız hayırlı olsun. Milletimiz ve Şehrimiz adına güzel işler yapacağınıza inanıyoruz. Bu güzel işlere tecrübenizi yansıtacağınıza inanıyoruz. Bizler her zaman yaptığınız doğru işlerin yanında olacağız. Yanlış gördüğümüzü de eleştireceğiz. Ordu ve Altınordu hizmete susadı. Bundan önceki arkadaşlarımızın yarım bıraktığı işleri tamamlayacağınıza inanıyoruz. Heyecanınızı bu şehre yansıtmanızı bekliyoruz. Biz arkadaşlarımızla beraber her zaman sizlerin yanındayız. Gönlümüzde kapımızda her zaman açıktır” dedi. 

 

BAŞKAN TÖREN: “BU ŞEHRİN GÖÇ EDEN DEĞİL GÜÇ VEREN MODERN BİR ŞEHİR OLMASI İÇİN TER DÖKECEĞİZ”

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Milletvekili Enginyurt’a ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti. Hizmet belediyeciliği anlayışına devam edeceklerini ve Altınordu’yu değer üreten şehirler arasına taşıma çabası içinde olacaklarını ifade eden Başkan Tören, “Bu şehrin göç eden değil güç veren modern bir şehir olması için ter dökeceğiz, çalışacağız. Bu doğrultuda atılması gereken o adımları atma noktasında da ortak akıl ve millet iradesinden ve aynı zamanda 31 Mart’ta bu kutlu zaferi bize getiren Cumhur İttifakı anlayışından ve yaklaşımından da uzaklaşmamaktır. İnşallah bizler bu düşünce ile hizmet belediyeciliği anlayışımıza devam edeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden kuşatıcı siyaset ve hizmet anlayışı ile çalışacağız. Bu manada şehrimizin elbette hem iktisadi hem sosyal hem kültürel hem de diğer alanlarla ilgili başlanan ve yarım kalan işleri devam ettirme konusunda irademizin, milletin ve kamunun çıkarlarının yanında olacağım. Üstüne koyma konusunda da gerekli irademi yeni projelerle birlikte şehrimizin huzurunu, bereketini, mutluluğunu artıracak yeni faaliyetler ile şehrimize bir misyon ve anlam haritamız içersinde rıza üreten rıza’yı eşit ve hakça paylaşan, yeni bir değer üreten ve yarışan şehirler arasındaki o haklı yerini alması noktasında çabalarımızı da bugünden itibaren devam ettireceğimizi de ifade etmek istiyorum. Çok değerli ziyaretiniz dolayısıyla her birinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Düzenlenen ziyaret MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz’ın, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e hediye takdim etmesinin ardından sona erdi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design