Son Dakika
18 Nisan 2024 Perşembe

FATSA, İÇME SUYU ARITMA TESİSİ PROJESİNE KAVUŞACAK

19 Nisan 2019 Cuma, 10:58
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Müdür Yardımcıları  Mustafa Özkan, Cem Ertan, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Ali Akkiraz ve Fatsa Şube Müdürü Ozan İkisu Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

“İÇME SUYU VE ATIK SU ARITMA TESİSİ PROJELERİNİ KONUŞTUK”

Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Fatih Yürük ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar kardeşimize hayırlı olsun ziyaretine geldik. Bu vesile ile kısa süre içerisinde bazı konularda istişarede bulunduk. Bu konulardan biri Fatsa’mızın içme suyu arıtma projesiydi. Biz içme suyu arıtma tesisinin ön projesini DSİ’ye vermiştik. Geçtiğimiz hafta Tarım ve Orman Bakanımıza da bu proje ile ilgili bilgi verdik. Şimdi hem biz hem de sayın başkanımız bu işi takip edeceğiz. Uzun vadede ise atık su arıtma tesisi ile ilgili istişarede bulunduk.” dedi.

“İKİ PROJENİN DE TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Fatsa  Başkanı İbrahim Etem Kibar’da Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Müdür Yardımcıları  Mustafa Özkan, Cem Ertan, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Ali Akkiraz ve Fatsa Şube Müdürü Ozan İkisu’ya nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Sayın Genel Müdürümüzün bahsettiği İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Atık Su Arıtma Tesisi projesinin bir an önce yapılabilmesi için yakinen takipçisi olacağız.” diye konuştu.

 


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design