Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

FATSA YİNE BİR YİNE BERABER

05 Mart 2020 Perşembe, 16:58
Bu Haberi Paylaş!

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ilçedeki siyasi partilere ziyaret gerçekleştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi, İyi Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Birlik ve beraberliğin Fatsa’nın geleceğine direkt etkisi olacağını vurgulayarak; Biz Fatsa’nın geleceğine yatırım yapıyoruz, dolayısıyla olumlu her fikre ve görüşe açığız ve değerlendiririz. Fatsa’ya faydalı olan her girişimin ve oluşumun ve dahi birlikteliklerin, beraberliklerin kalbindeyiz. Ve bu görüş ve düşünceden asla geri adım atmayacağız. Nafile hezeyanlar bizi bu görüşümüzden ve yaklaşımımızdan caydıramayacaktır. Fatsa bizim can evimiz. Biz Canla Başla Fatsa derken bunun altını doldurarak söylüyoruz.

Her zaman ve her durumda birlik ve beraberliğin önemli olduğunu bunu toplum olarak benimsememiz ve özümsememiz gerektiğini söyleyen Başkan Kibar, Fatsa’da buna katkı sağlayan herkesin yanında olacağını belirtti.

Toplumların bir ve beraber olduğu sürece bü

tün olumsuzlukları çok rahat aşabileceğini vurgulayan Kibar, “Bizim kadim coğrafyamızda ayrışmalar ve ötekileştirmeler başkalarına fırsat veriyor. Bunu bertaraf etmek için çaba sarf etmek, bir olmak, diri olmak, iri olmak ve hep birlikte Türkiye olmak hepimizin asli görevlerindendir.” dedi.

FATSA BELEDİYE MECLİSİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar siyasi partilerde yaptı konuşmada, Fatsa Belediye Meclisindeki birliktelik ve uyumun Türkiye’de örnek teşkil edilebilecek bir noktada olduğunu ve bunun da özünde şeffaf belediyeciliğin etkili olduğunu dile getirdi.

Fatsa’nın zararına olacak hiçbir kararı meclisin önüne getirmem demiştim çok şükür 11 aydır hiç böyle bir karar meclisimize gelmedi, gelemez de. Sadece CHP’den değil İYİ Parti ve MHP’den de meclis üyelerimizle birlikte tüm kararları birlikte alıyoruz. En son yapılan sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler toplantısında gerçekten güzel bir birliktelik yaşanmıştı. Bu birliktelikten Fatsa birçok sorununu aşarak çıkacaktır ve hayal ettiği birçok projeye bu birliktelikle kavuşacaktır. O yüzden biz ana muhalefetiz ama işimiz mecliste muhalefet etmek mantığı içerisinde olmadan yöneticilik yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Gerçekten Ordu’nun da birçok yerinde Fatsa’daki meclis toplantıları konuşuluyor. İnşallah bu çizgimizden ayrılmadan yapacak olduğumuz hizmetlerle Fatsa’mız hak ettiği ve layık olduğu seviyeye ve mertebeye ulaşacaktır.” dedi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design