Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

FATSA’YA ASIRLIK YOLLAR YAPILIYOR

02 Aralık 2020 Çarşamba, 14:13
Bu Haberi Paylaş!

Meşebükü mahallesi Öksüzlerardı mevkine giderek devam eden beton yol çalışmalarını inceleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Yol yaptığımız yere bir daha geri dönmeyeceğiz demiştik, Söz verdiğimiz gibi, asırlık yollar yapıyoruz” dedi.

30 km’lik beton yol programları kapsamında Meşebükü mahallesinde hem yapılan çalışmaları yerinde inceleyen hem de mahalle muhtarı Harun Bahadır ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Ne söz verdiysek hepsini bir yerine getiriyoruz” dedi.

“MEŞEBÜKÜ MAHALLESİNE 1.6 KM BETON YOL YAPTIK”

Asra dayanan kaliteli beton yollar yaparak hız kesmeden kırsal mahallelerde hizmete devam ettikleri söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Sonbahar mevsiminin son günlerindeyiz. Havalar güzel gittikçe ilçe merkezinde, imarlı alanlarda ve kırsal mahallelerde beton yol, emilsüyon sathi kaplama ve sıcak asfalt çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu yıl Meşebükü mahallemizde ihtiyaç olan bölgelerde toplamda 1.6 kilometre beton yol yaptık. Yol yaptığımız yere bir daha geri dönmeyeceğiz diyerek en kaliteli hizmeti sunuyoruz.” diye konuştu.
MUHTAR’DAN BAŞKAN KİBAR’A TEŞEKKÜR
Mahalleye yapılan hizmetlerden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Meşebükü Mahallesi Muhtarı Harun Bahadır, “ Mahallemizde ne ihtiyaç varsa sağ olsun Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar başkanımız yerine getirdi. Ne talebimiz olduysa bizi dinleyerek kısa sürede yerine getirdi. İlgi alaka ve mahallemize yaptığı hizmetlerden ötürü mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design