Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

FİZME-BEYCELİ YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

03 Ağustos 2018 Cuma, 15:06
Bu Haberi Paylaş!

Vatandaşlar yıllardır özlemle bekledikleri yol hizmetlerine Büyükşehir’le kavuşuyor. Çalışmaların yoğun olarak sürdürüldüğü Kumru ilçesi Fizme-Beyceli yolunun sıcak asfalta kavuşturulduğunu söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “8 km uzunluğundaki yolun 2 km’sinde sıcak asfalt serimi tamamlandı. Kalan kısımlarda ise altyapı çalışmaları devam ediyor. Yolumuzu kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

“SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE YOLLAR İNŞA EDİYORUZ”

Büyükşehir’in sağlam temeller üzerine inşa ettiği yollarla model bir il hâline gelen Ordu’da yol seferberliğinin sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Yılmaz, “Kumru ilçemizde ana yolların yanı sıra grup yollarını sıcak asfaltın konforuyla buluşturuyoruz. Fizme-Beyceli grup yolumuzda ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. 8 km’lik yolun 2 km’sinde sıcak asfalt serimi tamamlandı, kalan kısımlarda ise altyapı çalışmaları devam ediyor. 6550 metreküp taş duvarı ve yağmur suyundan korumak için 2300 metre boru imalatı yapılan yolumuzu kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

İLÇEDE 93 KM YOL ASFALTLA BULUŞTU

Kumru ilçesinin Büyükşehir’in nimetlerinden nasibini almaya devam ettiğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Kumru ilçemizin yol konusundaki sorunlarını çözmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde bu zamana kadar 93 km asfalt ve 7,5 km beton yol çalışması yaptık. Bu yılki hedefimiz ise 86 km asfaltı ve 7 km beton yolu hizmete sunmak” ifadelerini kullandı.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design