Son Dakika
23 Nisan 2024 Salı

GAZİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

19 Eylül 2019 Perşembe, 13:25
Bu Haberi Paylaş!

19 Eylül Gazileri ve Şehitleri Anma Günü Programı nedeniyle Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. Gerçekleştirilen törene Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hasan Kaplan, Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin, Gaziler, Askeri ve Mülki erkân ile daire müdürleri katıldı.

Düzenlenen program Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

 “ŞEHİTLİK VE GAZİLİK ÇOK ÜSTÜN BİR MERTEBE”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Gaziler ve Şehitleri Anma Günü münasebeti ile yaptığı açıklamada, “Bugün şehit ve gazilerimizin anıldığı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’muzu şereflendirdiği çok anlamlı bir gün.  Bizde onlara layık olmaya çalışıyoruz. Şehitlik ve gazilik çok üstün bir mertebe. Gazi ve şehit olmak kolay değil. Bu mertebeye ulaşmak kolay bir paye değil. Dolayısıyla biz bu günü güzel törenlerle kutlamak istiyoruz. Bugün sadece eski günleri anmak değil. Aynı zamanda geleceğe inançla bakış günü. O bakımından bugün çok anlamlı. Hepimize kutlu olsun” diye konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design