Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Genç Yeşilaycılardan Anlamlı Etkinlik

06 Mart 2018 Salı, 13:57
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Yeşilay Şubesi Genç Yeşilay ekibi 1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında minik öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri tüm yurtta devam ediyor. Yeşilay Cemiyeti tarafından belirlenen konularda gerçekleştirilen bilgilendirmeler ve konferanslarla vatandaşların duyarlılık kazanması sağlanıyor.

MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI DUYARLILIK KAZANDIRILIYOR

Etkinliklerin hız kesmeden devam ettiği Ordu’da da Yeşilay Şubesi yöneticileri faaliyetlerini sürdürmeye özen gösteriyor. Yeşilay Ordu Şubesi öncülüğünde madde ve madde bağımlığının önlenmesi gibi konularda ailelere ve idarecilere konferanslar verilirken Ordu Yeşilay Şubesi bünyesinde kurulan Ordu Genç Yeşilay ekibi ise okullarda yaptığı etkinliklerle çocukların ilgi odağı oluyor. Bu kapsamda ekibe bağlı gençler Kayadibi Şehit Zafer Gülseren İlköğretim Okulu’nda bir program gerçekleştirdi.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİRGÜN YAŞADI

Ordu Genç Yeşilay ekibine bağlı gençler tarafından düzenlenen etkinlikte minik öğrencilerle bir araya gelen gençler boyama etkinliği, kum boyama, palyaço gösterisi ve yapboz gibi etkinlikler düzenleyerek çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Düzenlenen program Ordu Genç Yeşilay ekibi tarafından hazırlanan ‘Tembel ile Abisi’ isimli tiyatro oyununun sahnelenmesinin ardından sona erdi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design