Son Dakika
16 Nisan 2024 Salı

Gölköy’de AK Partide Yeniden Enver Katırcı Seçildi

22 Şubat 2018 Perşembe, 15:59
Bu Haberi Paylaş!

AK PARTİ Gölköy İlçe Teşkilatının 6.olağan Kongresi yapıldı. Kongreye , Milletvekillerimiz Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İl Başkanı Av.Uğur Çelenk, çevre İlçenin İlçe ve Belediye Başkanları delegeler ve çok sayıda Gölköy’lü katıldı.

Kongre Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı İsmail Kırca, Divan Başkan Yardımcılığını İl Başkan Yardımcısı Bilal Azaklı, Katip Üyelik görevlerini ise İl Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Yıldız, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur İnce, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Erkoç yaptı.

Kongrenin açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Enver Katırcı ,AK Partinin davasının adının hak ile batılın mücadelesi olduğunu belirterek Bu mücadele kıyamete kadar durmayacaktır.Bu davanın tarihi çok eskidir. Hz. Âdem ile başlamış bu güne gelmiştir dedi.

AK PARTİ’DEN ÖNCE SİYASETÇİLERE GÜVENİLMEZDİ ÇÜNKÜ ONLAR YAPILAMAYACAK ŞEYLERİ VAAD EDERLERDİ

İlçe Başkanı Enver Katırcı ,eskiden siyasetçilere halk pek güvenmezdi. Çünkü onlar olmayacak şeyleri vaat eder ama yapmazlardı. Yalan söylerlerdi vatandaşın verdiği oy’a yani emanete ihanet ederlerdi. böyle vaat ve sözlerin örnekleri çoktur. Bizim partimizin davası hak üzerine olduğundan partimizi kuran ve yönetenler şunu iyi bilir ve uygularlar. Onlar başlarına bir bela geldiği zaman biz mutlaka Allahın kullarıyız ve biz ona döneceğiz derler (Bakara 156.) Bizim idarecilerimiz Yine şunu da iyi bilirler münafıkın alameti 3 tür 1 konuşunca yalan söyler, 2 söz verince sözünden döner, 3. İse kendisine bir şey emanet edince hıyanet eder. Hamd olsun milletimiz Ak Parti’de bunu görmedi ve AK Parti’ye teveccuh etti. Biz hak yolundan ayrılmayacağız yalan söylemeyeceğiz bunda kararlıyız. İnsanların faydasına olan işlerin yapılmasında cennet vardır. Çalışmalarımız hep Allah Rızası gözetiriz dedi.

15 TEMMUZ İHANET GİRİŞİMİ YAPANLARA KARŞI ASLA MERHAMET DUYGULARINIZ HAREKETE GEÇMESİN

Başkan katırcı, 15 Temmuz FETÖ ihanetinin asla unutulmaması gerektiğini ifade ederek, ben 15 Temmuz’u çok çok önemsiyorum sizlerden bir dileğim var 15 Temmuz ihaneti asla unutmayın ve nesilden nesile aktarılsın bu büyük ihanet , bu hainliği yapanlara karşı merhamet duygularınız harekete geçmesin dedi.

Başkan Enver Katırcı , Yönetime seslenerek her kongre döneminde yönetiminde Bazı değişikliklerin olduğunu ifade ederek ,dönem yönetimde olmayan çok kıymetli çok değerli arkadaşlar gönül koymasınlar, onlara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Onları asla unutmayacağız zaman zaman yine bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunacağız. Yeni yönetimde olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum zorlu bir 2019 bizi beklemekte Allah yar ve yardımcımız olsun duasında bulundu.

Kongrede İlçe Başkanı Enver Katırcı’dan sonra İlçe Belediye Başkanı Ali Kemal Mert Söz alarak Gölköy ilçesine yapılan hizmetleri anlattı, daha sonra Kürsüye Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz çıkarak Büyükşehir Belediyesinin Gölköy’e yapmış olduğu hizmetleri ve Ordu’ya yapılan hizmet ve yatırımlara değindi, Milletvekilleri Oktay Çanak ve Metin Gündoğdu söz alarak ülke gündemi hakkında hazirun’a bilgi verdi son olarak kendisi de Gölköy’lü olan büyük alkış ve coşku ile kürsüye gelen İl Başkanı Av.Uğur Çelenk söz aldı. Konuşmalardan sonra divan faaliyet raporunu , gelir ve gider hesap raporunu okutarak , yönetimin ibrasını oylamaya sundu. Yönetim oy birliği ile ibra edildikten sora seçimler bölümüne geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde. Mevcut ilçe Başkanı Enver Katırcı delegelerin tamamının oyunu alarak ilçe başkanı seçildi.

Enver Katırcı’nın Listesi şu şekilde oluştu ; İlçe Başkanı Enver Katırcı, Yönetim Kurulu üyeleri , Nail Şentürk, Kenan Çelenk, Duygu Elif Taş, Güven Hülür, Adem Fındık, Kader Türker, Gencer Çakır, Mustafa Tahir Çelik, Çetin Erdem,Muzaffer Deniz, Sedat Yücel,Mustafa Demirel, Erol Birlik , Nuri Köse,

İle Delegeleri, Enver Katırcı,Ali Kemal Mert,Hakan Çakır, Kerim Keskin,Nail Şentürk, Kadir Çelenk,yAŞAR Yılmaz,Mehmet Dalgıç, Bilgi Başer Çelik,Akın Çiftçi , Aynur İnce,Muammer Pamuk,Ertuğrul Öztürk,Sebahattin Karakütük,Ramadan Akdin, nejdet Katırcı,Aziz Kılıç, Barış Tuzcu,Hüseyin tepe, İlkin Çıtak,Ferdi Tepe , Volkan Erkoç,Rafet namlı’ dan oluştu


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design