Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

GÜNDOĞDU GAZİLERİ UNUTMADI

19 Eylül 2019 Perşembe, 10:13
Bu Haberi Paylaş!

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordulu gazileri unutmadı. Gündoğdu, 19 Eylül Gaziler Günü’nde Türkiye’nin farklı şehirlerinde yaşayan Ordulu gazilere teşekkür mektubu gönderdi.

Ordulu Gazilere Mektup Gönderdi

Ordulu gazilere, 19 Eylül Gaziler Günü’nde teşekkür ve minnetlerini ifade eden mektup gönderen Milletvekili Metin Gündoğdu, mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Sayın Gazimiz; Aziz Milletimiz tarih boyunca sayısız başarı kazanmış, destanlar yazmıştır. Her dönemde hür ve bağımsız bir yurt üzerinde yaşamış olan ceddimiz, özgürlüğü uğranda şehadete koşarak gitmiş, bu yolda hiçbir fedakarlıktan kaçınmamıştır.”

“Aynı bilinçle, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru ve güvenliği adına onurlu ve korkusuzca görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan siz kahramanlarımızla gurur duyuyoruz. Memleketimiz, kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin canları üzerinde durmaktadır. Bu düşüncelerle Anadolu topraklarını bizlere vatan kılan tüm kahramanlarımızı rahmetle yad ediyor, siz kıymetli gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor, şükranlarımı sunuyorum.”


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design