Son Dakika
18 Nisan 2024 Perşembe

GÜNDOĞDU SAĞLIK BAKANI KOCA İLE GÖRÜŞTÜ

06 Ağustos 2019 Salı, 11:44
Bu Haberi Paylaş!

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Başta şehir hastanesi olmak üzere, Ordu’daki sağlık yatırımlarının güncel durumlarını konuştuk.” dedi.

Ordu’yu Bölgenin Sağlık Merkezi Yapacak

Ordu Bölge Hastanesiyle ilgili çalışmaların Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından titizlikle takip edildiğini ve Ordu’nun sağlık hizmetleriyle ilgili problemlerinin çözümüne dair çalışmaların hızlandırıldığını vurgulayan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Sayın Bakanımız yakın bir tarihte Ordu’yu ziyaret edeceğini dile getirdi. Ordu Bölge Hastanesi’nin bölgede etkili ve donanımlı bir hastane olacağını, 900 yataklı tek kişilik odalarla modern bir hastanenin Ordu’ya kazandırılacağını söyledi. Sağlık Komisyonu Başkanımız ve Ordu Milletvekilimiz Şenel Yediyıldız’ın da hastane çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Sağlık Bakanımız; Ordu Milletvekillerimizle birlikte, Cumhurbaşkanımızın Ordu’ya geldiğinde söz verdiği hastaneyi, Orduluların ve bölgedeki hemşehrilerimizin hizmetine sunacaklarını dile getirdi.” diye konuştu.

Hemşehrilerimiz Adına Takip Ediyoruz

Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu da, Bakan Koca’ya Ordudaki hastanelerin fiziki şartlarının çok iyi olmadığını ve bir an önce Ordulu hemşehrilerimizin sağlık alanındaki problemlerinin çözülmesi gerektiğini aktardı. Gündoğdu “Bölge Hastanesi çalışmalarını titizlikle takip ediyoruz ve hemşehrilerimiz adına takip etmeye devam edeceğiz.” dedi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design