Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

GÜNDOĞDU’DAN ORDU’YA TEŞEKKÜR

01 Nisan 2019 Pazartesi, 14:00
Bu Haberi Paylaş!

31 Mart yerel seçimlerde partisinin kazandığı galibiyeti değerlendiren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Hemşehrilerimiz yine AK Parti dedi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer aldı. Tüm hemşehrilerimize Cumhur İttifakına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.”

Hesaplaşma Değil Kucaklaşma Günü

Resmi olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından vatandaşlarla kutlama mitinginde bir araya gelen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “2003 yılından itibaren her seçimde AK Parti’yi sandıkta birinci çıkaran tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ordumuzun Büyükşehir Belediyesi ve 18 ilçe belediyesini Cumhur İttifakı adaylarımıza emanet eden hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Hilmi Güler Başkanımızın önderliğinde tüm ilçelerimiz ve hemşehrilerimiz için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Oy veren de, vermeyeni diye bir ayrım yapmadan tüm ilçelerimiz ve hemşehrilerimiz için çalışacağız. Gün hesaplaşma değil, kucaklaşma günüdür.” dedi.

Teşkilata Özel Teşekkür

Seçim sonuçlarındaki başarıda teşkilatların büyük emeği olduğunu kaydeden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Gece gündüz demeden mahalle mahalle sokak sokak çalışarak adaylarımızın başarısına katkı sağlayan tüm ana kademe, kadın ve gençlik kolları mensuplarımıza, Komisyon üyelerimize, mahalle başkanlarımıza ve üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Teşkilatımız bu galibiyetin gizli değil, asıl kahramanlarıdır.” diye konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design