Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

HERKES İKRANUR’DAN İYİ HABER BEKLİYOR

29 Haziran 2020 Pazartesi, 13:52
Bu Haberi Paylaş!

Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı İcili Köyü’nde kaybolan 7 yaşındaki İkranur’u arama çalışmaları devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı arama kurtarma ekibi de çalışmalara katıldı.

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile bölgeye giden 6 kişilik ekip, İkranur Tirsi için seferber oldu.

İKRANUR HER YERDE ARANIYOR
Bulancak’a bağlı İcilli Köyü’nde evinin yakınlarındaki bahçede arkadaşları ile oynayan Nazlı ve Serdar Tirsi çiftinin kızı İkranur Tirsi, arkadaşlarına bahçelerindeki hayvanları alıp geleceğini söyledi. 7 yaşındaki küçük kızın geri dönmemesi üzerine başlatılan arama çalışmaları sonuç vermeyince Jandarma Özel Harekât, UMKE, AFAD, AKUT, Bulancak İtfaiyesi ekipleri bölgede geniş çaplı arama başlattı. Gece boyunca süren çalışmalardan sonuç alınamadı. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte çalışmalar yeniden hız kazandı.

İPUCUNA RASTLANMADI
Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yakından takip ettiği olay sonrası Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı 6 kişilik arama kurtarma ekibi de bölgeye gönderildi. Küçük kızın son görülme noktasına odaklanılan arama çalışmalarında rota ve alan taraması yapılarak bölge didik didik ediliyor. Çok zor ve dik bir arazi yapısına sahip bölgede şu zamana kadar yapılan aramalarda herhangi bir ipucuna rastlanmadığı belirtildi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design