Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

İl Müdürü Genç, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

07 Haziran 2017 Çarşamba, 10:39
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç; Okul sporları ve Federasyon faaliyetlerinde dereceye giren sporcuları makamında kabul ederek başarılarından dolayı ödüllendirdi

İl Müdürü Genç; Aydın’da yapılan okullar arası 17-18 yaş genç erkekler A grekoromen güreş Türkiye şampiyonasında 55 kg. 2. Olan Erol Yüksel, 15-16 yaş genç B grekoromen stilde 39-42 kg. 3. Olan Cevat Can Canlı, 54 kg. 2. Olan Taner Garip, 13-14 yaş Yıldız erkekler grekoromen stilde 53 kg. 3. Olan Emre Alparslan, 35 kg. 3. Olan Umut Çoban, Nevşehir’de yapılan okullar arası küçük erkekler judo Türkiye şampiyonasında 55 kg. 1. Olan Kadir Gümele, 50 kg. 3. Olan Berke Şensoy, Küçük kızlarda 52. Kg. 2. Olan Zeynep Bilgi, Çorum’da yapılan gençler serbest güreş şampiyonasında 65 kg. 2. Olan Sefa Öztürk, Antalya’da yapılan 11 yaş serbest ve grekoromen güreş şampiyonasında 75 kg. ve 90 kg. 3. Olan Fetullah Şaşmaz,  14-15 yaş serbest stilde 53 kg. 2. Olan Taner Garip ve Amasya’da yapılan okullar arası genç erkekler A Hentbol şampiyonasında Türkiye 4. Olan Cumhuriyet Anadolu lisesini makamında kabul ederek başarılarından dolayı ödüllendirdi.

Sporcularımızdan farklı branşlar da başarılar gelmeye devam ediyor diyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç”  Dereceye giren sporcularımızın sayılarının artıyor olması bizleri çok mutlu etmektedir. Bu başarıda emeği olan Antrenörlerimizi ve Sporcularımızı kutluyorum. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin daha büyük başarılar elde etmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile bu zaman kadar olduğu gibi bundan sonrada her türlü imkanı sunmaya devam edeceğiz” dedi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design