Son Dakika
16 Nisan 2024 Salı

İzleme Değerlendirme Sistemi (İZDES) Toplantısı Yapıldı.

17 Aralık 2018 Pazartesi, 15:20
Bu Haberi Paylaş!

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan İzleme ve Değerlendirme Sistemi(İZDES) Projesi kapsamında, Merkez Valisi Hakan Yusuf Güner başkanlığındaki heyet, Ordu Valiliğine çalışma ziyaretinde bulundu.

Merkez Valisi Hakan Yusuf Güner başkanlığındaki İZDES heyeti, ilk olarak Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta annesi vefat eden Vali Seddar Yavuz’a başsağlığı ve taziye dileğinde bulunan heyet, daha sonra Valilik toplantı salonunda İçişleri Bakanlığına bağlı kurum ve birim müdürleri ile bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

İZDES Projesi kapsamında, daha verimli ve hızlı bir hizmet sunumu için illerin ihtiyaçları ve taleplerine ilişkin durum analizi yaptıklarını ifade eden Merkez Valisi Hakan Yusuf Güner, yapılan çalışma ziyaretinin amacının saha çalışması olduğunu söyledi.

İZDES Projesinin İçişleri Bakanlığının ve Hükümetin önem verdiği bir proje olduğunu belirten Vali Vekili Adem Öztürk, İZDES Projesi çerçevesinde Ordu’da yapılacak çalışma programının verimli ve faydalı geçmesi dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından, İZDES heyeti tarafından İçişleri Bakanlığına bağlı kurum ve birim müdürlerinden sorun, sıkıntı ve ihtiyaçlara ilişkin görüş ve düşünceleri alındı.

İZDES heyeti, Valilikteki toplantının ardından İçişleri Bakanlığına bağlı kurumları ziyaret ederek, yerinde tespit ve analizlerde bulundu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design