Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

İzmir Altınordu Futbol Kulübünden Başkan Tekintaş’a Ziyaret

09 Kasım 2018 Cuma, 14:09
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ülke futboluna “İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu” sloganıyla katkı sunan İzmir Altınordu FK’nın Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Kulüp CEO’su Barış Orhun Bilge, Kulüp İcra Kurulu Üyesi ve Niğde Anadolu FK Başkanı Ali Ergöçmez, Futbol Okulları Koordinatörü Aykut Turan ve Tesisleşme Komitesi Sorumlusu İnşaat Mühendisi Yiğit Demir’i ağırladı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “ÇOK ÖNEMLİ İLİŞKİLER VE DEĞERLER ELDE ETTİK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Başkan Tekintaş, “Daha önceki dönemlerde yaptığımız görüşmelerde bir Kardeş Kulüp Projesi ile Altınordu Belediyespor ile Altınordu Futbol Kulübü’nü yapılan protokolle birbirine yakınlaştırdık. Bu güzelliklerle başlayan ikili diyaloğumuzu sürdürüyoruz. Çok önemli ilişkiler ve değerler elde ettik. Belediyemizin yaptığı çalışmaların ötesinde futbol kulübü olarak Altınordu Belediyespor’un kıymetli Başkanı Yusuf Uygun ve ekibi de çalışmaları sürdürüyor. Yabancı oyuncusu olmayan ve özellikle Bal liginde de başarılı olan takımımıza başarılar diliyorum. Evinizde bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverliğin benzerini bu güzel şehirde sizlere yaşatmayı istiyoruz” dedi.

BAŞKAN ÖZKAN, “DOSTLUĞUMUZUN EBEDİ OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

İzmir Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan ise misafirperverliğinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür ederek, “Karadeniz’in güzel şehri Ordu ilinde sizin konuğunuz olmaktan çok mutluyuz. Çocuklarımızı yetiştirmek adına “İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu” sloganımızı belirledik. Bu kapsamda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İki sene önce Altınordu Belediyesinin ismi ile bizim kulübümüzün adının aynı olmasından doğan ve sizin önderliğinizde başlayan dostluğumuz bugünlere kadar geldi. İnşallah dostluklarımız ebedi olur, bu topraklar her zaman çocuklarımıza iyi bir gelecek sağlamak için bize imkân sağlar” şeklinde konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design