Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Kaptana Yakışmayan Açıklama Tepki Çekti

09 Ocak 2017 Pazartesi, 10:46
Bu Haberi Paylaş!

Pazar günü Ordu’da oynanan ve Akkuş Belediyespor’un 3-1 kazandığı Orduspor -Akkuş Belediyespor Voleybol Maçı öncesi Orduspor Kaptanı Güngör’ün yaptığı centilmenlik dışı açıklama tepki çekti.
Akkuş’a cehennemi yaşatacağız başlığı altında yapılan açıklama sonrası taraflı tarafsız her kes Orduspor Kaptanı Güngör’ü kınarken “Kaptan Güngör Ordu sınırları içerisinde Akkuş İlçesi’nin de olduğunu ya bilmiyor yada sporun centilmenlik ve kardeşlik olduğundan haberi yok” yorumunu yaptılar.
Takım kaptanı vasfındaki bir kişinin açıklamalar yaparken ince eleyip sık dokuması gerektiğini vurgulayan spor severler, “Akkuş Belediyespor ve Orduspor, Ordu’nun güzide iki kulübü, iki takımda ilimizi başarıyla temsil etmekte. Akkuş’un, Ordu’nun bir ilçesi olduğunu unutup yapılan bu pervasızca açıklama dostlukları ve centilmenlik ilişkilerini zedeleyecektir. Hiç kimse Ordu’yu ve Akkuş’u birbirinden soyutlayacak açıklamalar yapma hakkına sahip değildir. Takım kaptanı seviyesindeki bir kişi bu açıklamayı yapmamalıdır, eğer yaptıysa çıkıp özür dilemelidir. Kulübü de bu oyuncuya yapmış olduğu bu düşüncesiz açıklama için gerekli cezayı vermelidir” ifadelerini kullandılar.
Öte yandan Akkuş Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Efil’de yaptığı açıklamada, “Bahse konu haberi dün karşılaşmanın oynandığı Atatürk Spor Salonuna geldiğimizde okudum. Yapılan bu açıklama centilmenliğe aykırıdır ve iki takım arasındaki dostlukları zedelemeye yöneliktir. Şu unutulmamalıdır ki bugün Orduspor forması giyen bir sporcu yarın Akkuş Belediyespor forması da giyebilir. Açıklama yapılırken bunlar göz önünde bulundurulmalıdır. Rakip takım taraftarlarına yönelik yapılan bu tahrik edici açıklamalar kimseye artı puan kazandırmaz” şeklinde konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design