Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

KARIŞIK TAEKWONDO MİLLİ TAKIMIMIZ DÜNYA İKİNCİSİ OLDU

27 Kasım 2018 Salı, 15:34
Bu Haberi Paylaş!

Dünya Takımlar Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye, Karışık Taekwondo Milli Takımı ile gümüş madalya kazandı. Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü taekwondocusu Hasan Can Lazoğlu’nun da yer aldığı mili takımın başarısı büyük takdir topladı.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Fujairah kentinde düzenlenen Dünya Takımlar Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye, gümüş madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Erkekler, bayanlar ve karışık takım olmak üzere 3 kategoride düzenlenen şampiyonada her grupta 8 ülke mücadele etti. Karışık grupta mücadele eden Türkiye’nin takımında erkeklerde Yunus Sarı ve Hasan Can Lazoğlu, bayanlarda ise Sude Bulut ve İkra Kayır yer aldı.

Çeyrek finalde Çin’i mağlup eden Türkiye, yarı finalde ise Fildişi Sahilleri’ni mağlup ederek adını finale yazdırdı. Finalde Rusya’ya yenilen Türkiye, Dünya 2’ncisi oldu. Şampiyonada 3’ncülüğü Fildişi Sahili, 4’ncülüğü ise Kazakistan elde etti. Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü taekwondocusu Hasan Can Lazoğlu Dünya Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design