Son Dakika
24 Nisan 2024 Çarşamba

KORGAN KAPALI PAZARDA ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

17 Mayıs 2018 Perşembe, 13:26
Bu Haberi Paylaş!

Korgan ilçesinin pazar ihtiyacını giderecek “Kapalı Halk Pazarı” projesinde altyapı çalışmasını tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, çelik konstrüksiyonlarla üstyapı çalışmalarına başladı.

Başkan Enver Yılmaz, vatandaşın ihtiyacı göz önünde bulundurularak hazırlanan projenin kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını söyledi.

HEM ESNAF HEM DE VATANDAŞ RAHAT EDECEK

Projenin mevcut pazar yerinin olduğu alana yapılacağını söyleyen Başkan Yılmaz, “Mevcut pazar alanı, yazın ve kışın hem esnafın hem de vatandaşın ihtiyacına cevap veremiyordu. Cumartesi günleri kurulan mevcut pazar alanımızda bu yüzden bir değişim yapma kararı aldık. Vatandaşlarımızın rahat etmesi için projelendirdiğimiz “Kapalı Halk Pazarı”nı toplam 3 bin 500 m2lik alan üzerine kuracağız. Projemizin 1.550 m2lik inşaat inşa alanı olacak. Kapalı halk pazarımızın içerisinde pazar esnafımız için 65 adet tezgâh, bay ve bayan tuvalet, şadırvan, mescit, kafeterya, bebek bakım odası ve zabıta odası yer alacak” dedi.

MODERN VE KONFORLU BİR ALANDA HİZMET VERECEK

Altyapı çalışmaları tamamlanan ve çelik konstrüksiyonlarla üstyapı çalışmalarına başlanan projenin kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, önemli bir ihtiyacı giderecek kapalı pazarda vatandaşların artık modern ve sağlıklı koşullarda alışveriş yapacağını belirtti.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design