Son Dakika
18 Nisan 2024 Perşembe

KORGANLI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TEKİNTAŞ’A ZİYARET

28 Kasım 2018 Çarşamba, 11:40
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yerel yönetimleri tanımak ve görevlerini öğrenmek amacıyla ziyaretine gelen Korgan Tepe Abaz İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “KARDEŞLİK DUYGUSU İLE ÜLKEMİZİ GELECEĞE TAŞIMANIZI İSTİYORUZ”

Öğrencilerle bir araya gelen ve yerel yönetimler hakkında bilgi veren Başkan Tekintaş, “Korgan ilçemizin Tepe Abaz İlköğretim Okulu’nda idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından verilen eğitim ve yapılan çalışmalarla güzel bir gelecek hazırlanıyor. Öğrencilerimizin rahat ve modern ortamlarda eğitim görmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemizin ana hizmet binası olan bu yapı içerisinde milletimize hizmet vermek adına tüm çalışmalarımızı planlıyor, programlıyor ve hayata geçirilmesi için ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Sizlerin de kardeşlik, arkadaşlık duygusu içerisinde birlikte çalışarak ülkemizi geleceğe taşımanızı istiyoruz. Ziyaretinizden dolayı şahsım, Büyükşehir Belediyesi ve ekibim adına çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda her türlü desteği vereceğimizi bilmenizi istiyorum” dedi.

OKUL MÜDÜRÜ KIR, “GÜLER YÜZLÜ MİSAFİRPERVERLİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Ev sahipliğinden dolayı Başkan Tekintaş’a teşekkür eden Korgan Tepe Abaz İlkokulu Müdürü Ceyhun Kır ise “Bizi burada ağırladığınız, güler yüzle bizleri misafir ettiğiniz için öğretmenlerim, velilerim, öğrencilerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Sizleri ilçemizde ve okulumuzda her zaman görmek görmekten onur duyarız. Katkılarınızdan dolayı size ve ekibinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design