Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

KURTULMUŞ FATSA MİTİNGİNDE KONUŞTU

17 Mart 2019 Pazar, 13:32
Bu Haberi Paylaş!

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş “Türkiye’nin, Allah’ın izniyle önümüzdeki birkaç yılda dünyanın 10 büyük ekonomisinden birisi olması için çalışıyoruz. Bu alanda bulunanlar, bunu inşallah görecekler. Türkiye’nin sanayide, teknolojide, bilimde, her alanda ileri gitmesi için çalışıyoruz.” dedi. Kurtulmuş, partisince Fatsa ilçe meydanında düzenlenen mitingde Türkiye’nin, en zor zamanlarını demokrasiyle, sandıkla halkın iradesiyle aştığını söyledi.

Karşılarında bir ittifak yapılmaya çalışıldığını aktaran Kurtulmuş, “Karşımızdaki ittifak, belki Ordu‘da başka şekilde tecelli ediyor. Başka şekilde ortaya çıkanlar, trenden inip ‘Biz de Tayyip Erdoğan’ın gölgesindeyiz’ diyenler, onlar vasıtasıyla belki 3-5 oy tırtıklamaya çalışıyorlar.” diye konuştu.

Vatandaşların yuhalaması üzerine Kurtulmuş, “Boşa harcamayın, bu yuhları toplayın, sandıklarda AK Parti ve Cumhur İttifakı karşısındaki ittifaka kuvvetli bir yuh çekin. Oralarda Allah’ın izniyle derslerini verin.” ifadelerini kullandı.

Gençlerin, “Kemal, pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım.” şeklindeki sözleri üzerine Kurtulmuş, “Şimdi gençler, o yolun da bir kuralı var. Niye oynuyorsun? Aynı ligde oynamıyorsun ki aynı oyunu oynamıyorsun ki. Onla kalkıp mücadele edecek noktada değilsin ki.” dedi.

Kurtulmuş’un konuşmasını, AK Parti Fatsa Belediye Başkan adayı İbrahim Etem Kibar da işaret diliyle aktardı.

Kurtulmuş, daha sonra bir vatandaşın çay davetini kırmayarak, evlerini ziyaret etti.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design