Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Müdür Genç, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

17 Nisan 2017 Pazartesi, 14:31
Bu Haberi Paylaş!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcuları başarılarından dolayı ödüllendirdi.

İl Müdürü Mustafa Genç, Yunanistan’ın başkenti Atina da düzenlenen gençler Avrupa Judo kupasında 3. Olan Minel Akdeniz, İlimizde ikinci kez düzenlenen Özel sporcular Türkiye yüzme şampiyonasında 200 metre sırtüstü yarışlarında 2. Olan Asrın Sarıözkan ve Afyonda yapılan okullar arası yıldızlar Türkiye Judo şampiyonasında 1. Olan Erdal Danışman’ı makamında kabul ederek sporcuları başarılardan dolayı ödüllendirdi.

Sporcularımızdan başarılar gelmeye devam ediyor diyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcularımızın sayılarının artması bizleri mutlu etmektedir. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin daha büyük başarılar elde etmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile bu zaman kadar olduğu gibi bundan sonrada destek olmaya devam edeceğiz. Bu başarıda emeği olan Sporcularımızı ve Antrenörlerimizi başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design