Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Müdür Hasan Acu’nun Koltuk Aşkı!

09 Haziran 2018 Cumartesi, 10:25
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürünün okul ziyaretlerinde Valinin bile oturmadığı müdürlerin koltuğuna oturup, müdürler ayakta iken poz verip paylaşması tepkilere neden oldu.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu’nun şaşırtan ve tepki çeken icraatlarının ardı arkası kesilmiyor.

FETÖ yasağını deldi!

Sömestre tatili öncesi Milli Eğitim Bakanlığı’nın yasak listesinde de yer alan FETÖ bağlantılı bir yayınevinin eski yöneticisinin kitaplarını öğrencilere dağıtırken yakalanan ve ardından olayı ört bas etmeye çalışan Hasan Acu, “isim benzerliği” diyerek Valilik başta olmak üzere müfettişleri aldatmaya çalışmıştı. Bununla ilgili soruşturma sonucu henüz açıklanmadı.

Okulu böldü!

Acu’nun bir diğer tepki çeken uygulaması ise Başöğretmen Anadolu Lisesi’nin taşınması ile boşalan binayı aynı yerde bir ilkokul olmasına rağmen MEB yönetmeliğine de aykırı şekilde ilkokul olarak açması oldu. Kurumu zarara uğratan yönetmeliğe aykırı bu uygulama ile ilgili Acu hakkında suç duyurusu da bulunuyor.

Emirle angarya!

İlçe MEM Hasan Acu, geçtiğimiz günlerde de başarısız bulunarak görevden alınan eski İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş’ın da yer aldığı konsere seyirci toplayıp salonu dolu göstermek için ilçede bulunan tüm okul müdürlüklerine emir niteliğinde resmi yazı çıkarıp müdür başyardımcıları ve müdür yardımcıları ile konsere eksiksiz katılmalarını istemişti.

Kötü alışkanlık

Hasan Acu’nun özellikle eğitimcilerden tepki çeken bir başka alışkanlığı da Vali, Kaymakam ve İl Milli Eğitim Müdürünün aksine her ziyarete gittiği okulda müdürün makam koltuğuna oturarak poz vermesi ve müdürleri ayakta bekletmesi.

İl Milli Eğitim Müdürü ile gittiği ziyaretlerde İl müdürü makama oturmaktan kaçınırken, Acu’nun ise tek gittiği tüm ziyaretlerde okul müdürlerinin makam koltuğuna oturması, yöneticiler ayakta iken resim çektirip sosyal paylaşım sitelerinde paylaşması dikkat ve tepki çekiyor. kaynak: Ordu Hayat Gazetesi


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design