Son Dakika
16 Nisan 2024 Salı

ORDEF’DEN BAŞKAN TEKŞİNTAŞ’A ZİYARET

19 Ekim 2018 Cuma, 17:31
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İstanbul’da faaliyet gösteren Ordu Dernekler Federasyonunun (ORDEF) Başkanı Celalettin Dervişoğlu’nu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “ÇALIŞMALARIMIZI BERABER SÜRDÜRECEĞİZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Tekintaş, ORDEF’in Ordu ili tanıtımı ile ilgili gösterdiği gayret ve çalışmaları yakından takip ettiğini ve başarılı bulduğunu belirterek, “İstanbul’daki varlığımızın ve Ordulu kimliğimizin önemi son derece büyük. Bu vesileyle İstanbul’da önemli bir misyon yürüten sivil toplum örgütlerimizin tamamına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte iş birliği ve üst düzey çalışmalarımızı beraber sürdürmeyi arzu ediyoruz. Ordu ilimize her kademede hizmet etmek için yola çıkmış olan kıymetli kardeşlerimize, başta Sayın Başkanımız Celalettin Dervişoğlu’na, yönetim kurulu üyelerine ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum ”dedi.

DERVİŞOĞLU, “BİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAYA HAZIRIZ”

Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Celalettin Dervişoğlu ise Başkan Engin Tekintaş’ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek bundan sonra ki süreçte federasyon olarak her türlü katkıyı yapacaklarını söyledi. “Bize düşen görevi yapmaya hazırız” diyerek sözlerine devam eden Dervişoğlu, “Ordu Valiliği himayesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız ve 19 ilçemizle İstanbul ‘da gerçekleştirdiğimiz 8.ci Ordulular gününde Ordu’yu İstanbul’a taşıdık. Bu organizasyonu sizlerin büyük gayretiyle şölen havası içinde geçirdik. Bununla birlikte ileride ki zamanda çalışmalarımızı da aynı şekilde yapacağımızı ümit ediyorum” diye konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design