Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

ORDU 18. KATİF FUARI TÖRENLE AÇILDI

12 Temmuz 2018 Perşembe, 16:51
Bu Haberi Paylaş!

Bu yıl 18.si düzenlenen Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın (KATİF 2018) açılışı yapıldı. İş dünyasından firmalarla ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedefleyen KATİF 2018 Fuarı’nda Ordu Büyükşehir Belediyesi stant açtı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi fuar alanında yapılan açılış törenine Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, protokol üyeleri, iş adamları, firma temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

GENEL SEKRETER CİVELEK, “HİZMETLERİMİZİ ANLATIYORUZ”

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Genel Sekreter Bülent Civelek, “Bu yıl 18.si düzenlenen Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdik. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, yatırımlarımızı tanıtmaya ve hizmetlerimizi anlatmaya önem veriyoruz. Bu fuar vesilesiyle geride bıraktığımız dört yılı aşkın sürede ilimizde hayata geçirdiğimiz yatırımları, sunduğumuz hizmetleri ve bundan sonra da gerçekleştirmek istediğimiz projeleri vatandaşlarımıza anlatmak üzere bu fuarda yerimizi aldık” diye konuştu.

ZİYARETÇİLERE YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİ VERİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, KATİF 2018’de açtığı 56 m2lik stantta yatırımlarının tanıtımını yapıyor. Stantta kurulan dev ekran aracılığıyla yol, su, katı atık yönetimi, cephe iyileştirme, yayalaştırma, toplu taşıma, Rüsumat Sahili, spor tesisleri, kent meydanları vb. projeler hakkında ziyaretçilere bilgi veriliyor. Fuarı ziyaret eden vatandaşlara, içerisinde Ordu Mutfağı, Ordu Turizm Rehberi, Ordu Gezi Rehberi, Ordu Gezi Haritası, Ordu Tarihinden İzler, Ordu’da Kültür Sanat Etkinlik Takvimi ve Büyükşehir’den Bülten’in yer aldığı kültür yayınları hediye ediliyor.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design