Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

ORDU BÜYÜKŞEHİR YAZ DÖNEMİ KURSLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

27 Haziran 2018 Çarşamba, 19:54
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin okul dışındaki zamanlarını verimli değerlendirmesi ve aldıkları eğitime katkı sağlanması amacıyla açılan Mimar Sinan Bilgi Evinde yaz dönemi kursları açıldı.

Veliler ve öğrencilerin ilgiyle takip ettiği Mimar Sinan Bilgi Evinde yaz döneminde 38 ayrı alanda öğrencilere ücretsiz eğitim veriliyor.

ÖĞRENCİLERİN BİLGİ VE BECERİSİ ARTIYOR

Dönem içerisinde öğrencilerin okulda aldıkları eğitimi destekleyen, bilgi ve becerilerini geliştiren ve okul dışındaki zararlı ortamlardan uzak durmalarına yardımcı olan Bilgi Evi, yaz döneminde de veliler ve öğrencilerin vazgeçilmez adresi oluyor.

38 AYRI ALANDA ÜCRETSİZ EĞİTİM VERİLİYOR

Birbirinden eğlenceli ve eğitici aktivitelerle öğrencileri sosyal ve kültürel faaliyetlerle bu yaz döneminde de yalnız bırakmayan Mimar Sinan Bilgi Evi, 38 ayrı alanda öğrencilere eğitim veriyor. Yaz döneminde öğrenciler Kur’an-ı Kerim, İşaret Dili, Takı Tasarımı, Taş Boyama, Resim, Rölyef, Hikâye Tamamlama, Türkü Koro Kulübü, Drama, Okuma Saati, Demokrasi ve İnsan Hakları, Satranç, Pratik Bardaklar, Mangala, Dedektif, Koridor Oyunu, Fen Sinema Saati, İngilizce Kulübü, Bilim İnsanları, Hızlı Okuma, Sağlık Temizlik, Türkçe Kulübü, Hızlı İşlem, Kısadan Hisse, Belgesel, Küçük Oyunlar, İlimizi Bulalım, Hayvanları Sevme, Anlat Bakalım, Trafik Güvenliği, Bilgisayar, Kodlama, Üç Boyutlu Çizim, Siyer Kulübü, Yapboz, Sudoku Bulmaca, Eğlenceli Bilim ve LGS Hazırlık derslerinden ücretsiz olarak faydalanıyor.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Veliler ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği yaz dönemi programı 31 Ağustos’ta sona erecek. Toplam 680 öğrencinin kayıt yaptırdığı kurslar için müracaatların devam ettiği açıklandı.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design