Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

ORDU GENÇLİK MERKEZİ BU YILDA GENÇLERİN İLGİ ODAĞI OLDU

05 Temmuz 2018 Perşembe, 19:31
Bu Haberi Paylaş!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye’nin 81 iline kurulan ve gençlerin bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif anlamda hem bedensel hem de zihinsel gelişmelerine katkıda bulunarak gençler hakkında çok önemli bir boşluğu dolduran merkezlerden biri olan Ordu Gençlik Merkezi bu yılda yoğun ilgiyle karşı karşıya kaldı.

Ordu Durugöl’de kurulduğu yıldan itibaren dolup taşan Gençlik Merkezi 2017-2018 eğitim öğretim yılında da boş kalmadı. 7/24 gençlere hizmet vererek düzenlenen kurslar, seminerler, atölye programları ile her zaman aktif rol oynayan Ordu Gençlik Merkezi geride bıraktığımız günlerde gerçekleştirilen ve binlerce gencin geleceğini ilgilendiren üniversite sınavı için Ordu’dan binlerce kişi geleceği ile ilgili yatırımını Ordu Gençlik Merkezinde gerçekleştirdi.

İçersin de oluşturduğu kitap evleriyle hem ders çalışma ortamı imkanı hem de 7/24 çay ve çorba hizmeti de veren Gençlik Merkezi gençlere sıcak bir ortam oluşturarak geleceğe hazırladı.

Ordu’nun önemli gençlik merkezlerinden biri olan Ordu Gençlik Merkezi ayrıca resim, bilgisayar, judo, sanatsal faaliyetler ve fitnees kurslarına gençlere kapılarını açmış durumda.

Her gün dolup taşan Ordu Gençlik Merkezi şimdilerde ise önümüzdeki günlerde yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) için gençlerin vazgeçilmez mekanlarından biri oldu.

Kendilerine sunulan bu imkanlardan oldukça memnun olduklarını söyleyen gençler: “Burası hem ders çalışma açısından hem de sağladığı kurslar açısında zamanımızı verimli geçire bileceğimiz yerlerden birisi. 7/24 hizmet vermesi de ayrı bir güzellik çünkü akşam ne yapacağız diye düşünmüyoruz. Bize çok güzel bir yaşam alanı oluşturulmuş durumda ve bundan da hiçbir ücret ödemeden yararlana biliyoruz. Zamanımızın büyük bir bölümünü burada geçiriyoruz ve burada çalışanların bize karşı tutumları ve yardımları da gerçekten çok iyi böyle bir merkeze sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Hem eğlene bileceğimiz hem de ders çalışa bileceğimiz bir ortamı bize sağladıkları için Bakanlığımıza ve emeği geçen herkese tüm gençler adına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design