Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı Söyleşileri Beğeni Topluyor

26 Ekim 2017 Perşembe, 07:20
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı kapsamında söyleşi düzenleyen Yazar Talha Uğurluel’in ‘II. Abdulhamid Han’ konulu söyleşisi büyük ilgi gördü.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen, Ordu Valiliği Koordinasyonu’nda Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı 5’inci gününü geride bıraktı. Kapılarını açtığı ilk günden bu yana yoğun katılımın yaşandığı fuarda düzenlenen söyleşi programları da kitapseverleri bir araya getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda fuar alanında bulunan salonda Yazar Talha Uğurluel tarafından ‘II. Abdulahaid Han’ konulu söyleşi programı gerçekleştirildi. Düzenlenen söyleşi programına çok sayıda vatandaş katıldı.

YAZAR TALHA UĞURLUEL II. ABDULHAMİD HAN’I ANLATTI

Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı kapsamında ‘II. Abdulhamid Han’ isimli söyleşiyi düzenleyen Yazar Talha Uğurluel, konuşmasında II. Abdulhamid Han’ın hayatı, kişiliği ve icraatları hakkında kitapseverlere bilgiler verirken ayrıca II. Abdulhamid’in dönemin koşullarında birçok önemli projeye imza attığını belirtti. II. Abdulhamid’in yaptığı bazı çalışmaların günümüze kadar ulaştığını da aktaran Uğurluel, II. Abdulhamid’in önemli bir devlet adamı olduğunun da altını çizdi.

Düzenlenen ‘II. Abdulhamid Han’ söyleşisi Yazar Talha Uğurluel’in okurları ile buluşması ve kitaplarını imzalaması ile sona erdi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design