Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı’nda Ortadoğu Konuşuldu

26 Ekim 2017 Perşembe, 15:43
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı kapsamında kitapseverlerle bir araya gelen Polis Akademisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şahin, ‘Ortadoğu’da Son Gelişmeler’ isimli söyleşi ile bölgede yaşanan son gelişmeleri Ordulular ile paylaştı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen, Ordu Valiliği Koordinasyonu’nda Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı ‘Söyleşi Günleri’ kapsamında önemli bir konuğunu daha ağırladı. Kitap fuarına katılarak söyleşi düzenleyen Polis Akademisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şahin ‘Ortadoğu’da Son Gelişmeler’ isimli programı ile okurlara Ortadoğu’da yaşanan son gelişmeleri örneklerle anlattı. Düzenlenen söyleşi programına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, birim müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şahin, Birlik Ve Beraberlik Mesajı Verdi

Polis Akademisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şahin tarafından gerçekleştirilen ‘Ortadoğu’da Son Gelişmeler’ adlı söyleşide Ortadoğu’da yaşanan sorunlar tarihsel süreciyle birlikte dinleyicilere anlatıldı. Söyleşisinde Ortadoğu’da ki birçok ülkenin zengin petrol kaynakları olmasına rağmen yoksulluk içerisinde olduğunu belirten Şahin, bunun en önemli sebebinin irade kullanmaya izin verilmemesi olduğunu söyledi. Konuşmasında 15 Temmuz sürecine de değinen Prof. Dr. Mehmet Şahin, o gece her kesimden insanın sokağa çıktığını, bu birlik ve beraberliği ise sonsuza dek devam etmesi gerektiğini söyledi.

Söyleşinin soru cevap kısmında ise Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Prof. Dr. Mehmet Şahin’e Türkiye tarafından Suriye’de gerçekleştirilen operasyonlara yönelik sorular yöneltti. Şahin, Başkan Tekintaş’ın yönelttiği sorulara da içtenlikle yanıt vererek Türkiye’nin bölgede tam bir otarite sağlamadan çıkmayacağını düşündüğünü belirtti. Söyleşi programının ardından konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, katılımlarından dolayı Prof. Dr. Mehmet Şahin’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Şahin, Başkan Tekintaş’ı Ziyaret Etti

Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı’nda söyleşi gerçekleştiren Polis Akademisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şahin daha sonra Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Tekintaş’ın makamında gerçekleşen ziyaret yapılan sohbetin akabinde günün anısına Prof. Dr. Mehmet Şahin’e plaket verilmesinin ardından son buldu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design