Son Dakika
18 Nisan 2024 Perşembe

Ordu Valisi Yavuz, Muhtarları Dinledi

29 Ağustos 2018 Çarşamba, 23:25
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu’nun çeşitli ilçelerindeki mahallelerde görev yapan muhtarları kabul ederek, dertlerini ve isteklerini dinledi.

Ordu’nun 7 farklı ilçesinden gelen 11 muhtarı, Valilik toplantı salonunda muhtarları kabul eden Vali Seddar Yavuz, muhtarlarla bir araya gelmekten ve onların sorunlarına çare üretmekten memnun olduğunu dile getirdi.

Çeşitli vesilelerle sık sık muhtarlarla bir araya geldiğini ifade eden Vali Seddar Yavuz, “Sizlerle bir kez daha buluşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Malumlarınız olduğu üzere sık sık muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Tabi sizleri çok önemsiyoruz. Çünkü mahallede yaşayan insanların sorunlarını, şikayetlerini bize taşıyorsunuz. Biz de elimizden geldiği kadar kurum ve kuruluşlar nezdinde bu sorun ve şikayetleri çözmeye gayret ediyoruz. Demokrasimizin önemli bir ayağa olarak gördüğümüz, aynı zamanda bizim gören gözümüz, işiten kulağımız olan muhtarlarımızın bu faaliyetlerini takdirle karşılıyoruz. Hizmetleriniz vesilesiyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu buluşmaları sık sık yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Muhtarları tek tek dinleyen ve not alan Vali Seddar Yavuz, muhtarların ilettiği sorunların, sıkıntıların ve hizmete dönük ihtiyaçların aciliyet ve önem derecesine göre giderileceğini söyledi.

Vali Seddar Yavuz, kendisine iletilen bazı sorunların giderilmesi için ilgili kurum müdürlerini arayarak, talimat verdi.

Toplantıya katılan muhtarlar da, kendilerini dinlemesinden, sorun ve taleplerine karşı duyarlı davranışından dolayı Vali Seddar Yavuz’a teşekkür ettiler.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design