Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

ORDU YENİ BİR SPOR MERKEZİNE KAVUŞUYOR

11 Temmuz 2018 Çarşamba, 19:01
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde inşası devam eden iki adet nizami futbol sahası ve spor tesisiyle ilgili yapım işlerinin %90 seviyesine geldiğini ve ay sonu itibarıyla tesisi teslim alacaklarını söyledi.

TESİSLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR BİTMEK ÜZERE

Binayla ilgili kaba inşaatın ve dış cephe çalışmalarının bittiğini ve yakında çevre düzenlemesine başlayacaklarını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Turnasuyu Mahallemizde 60 m x 90 m ölçülerinde, iki adet doğal çim futbol sahası ve bir adet de tesis binası yapımıyla ilgili çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Projesi genel olarak %90 seviyesine gelen binamızın kaba inşaatı ve dış cephe montaj işleri tamamlandı. Elektrik ve mekanik tesisatı ile seramik işleri biten binanın iç kısmındaki boya işi, laminant döşemesi ve kapı imalatı ise devam ediyor. Projenin önümüzdeki günlerde de çevre düzenleme çalışmalarına start verilecek” dedi.

ÇİMLER BU HAFTA SERİLMEYE BAŞLANACAK

Başkan Yılmaz, sahalarla ilgili altyapı çalışmalarının tamamlandığını, bu hafta içerisinde özel olarak getirtilen çimleri sermeye ve aydınlatma işlerine başlayacaklarını söyleyerek, “İki adet doğal çim futbol sahalarımızla ilgili de çalışmalarımız büyük oranda bitti. Sulama ve drenaj hattı başta olmak üzere altyapı işi ile tel örgü imalatı tamamlandı. Sahaya serilmek üzere getirilen özel çimlerin bu hafta serimi yapılacak. Sahanın gece kullanımı için de aydınlatma direkleri ve aydınlatma elemanlarının montajına başlanacak” diye konuştu.

TAM DONANIMLI BİR TESİS

2 bin 224 m² proje alanı üzerine inşa edilen ve taban alanı 556 m² olan spor tesisi bodrum kat, zemin kat, 1 ve 2. katlar olmak üzere toplam 4 kattan oluşuyor. Tesis binası içerisinde 33 yatak kapasiteli dinlenme odaları (18 m², 30 m² ve 15 m²lik yatak odaları), kondisyon salonu, yemekhane, sauna, soyunma odaları, ofisler (11 m²), toplantı odası (16 kişilik), başkan odası, mescit, kulüp hoca odaları, yönetim seyir alanı, oyuncu aktivite salonu, yönetim odaları, çok amaçlı oda, buhar odası, tuvalet, duş, masaj odası ve revir bulunuyor.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design