Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

ORDU’DA 10 KASIM ETKİNLİKLERİ

11 Kasım 2019 Pazartesi, 07:10
Bu Haberi Paylaş!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 81.  yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da da törenlerle anıldı.

Gazi Mustafa Kemal’in ebediyete irtihalinin 81. yılı münasebetiyle Altınordu ilçesinde düzenlenen anma törenine Ordu Valisi  Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, askeri erkân, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenklerin koyulmasıyla başlayan törenin ardından Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde, Atatürk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma programı gerçekleştirildi.

“DEVRİMLERİNİN BEKÇİSİYİZ”

Gerçekleştirilen törende konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün eserlerine her zaman sahip çıkıyoruz. İlkelerini uygulayarak canigönülden ona layık olmaya çalışıyoruz. Hem teknoloji hem bilimde önemli adımları atmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 81 yıldır onun özlemi ile yaşıyoruz. Ona layık nesiller olma gayretini çalışmalarımız ile de göstermeye gayret ediyoruz. Devrimlerinin bekçisiyiz” dedi.

“ATAMIZA LAYIK OLMALIYIZ”

Düzenlenen anma programında konuşan Atatürk Teknik ve Meslek Analodu Lisesi Müdürü Hakan Angun, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümünde onu anmak bizlere ve ülkemize kazandırdığı müstesna değerleri bir kez daha hatırlamak için burada toplanmış bulunuyoruz. Her zamankinden daha çok çalışıp vatanımız ve milletimiz için büyük işler yapmanın gayreti içinde Atamıza layık olmaya çalışmalı ve bunun hiç aklımızdan çıkarmamalıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  fikir ve düşüncelerini gelecek kuşaklara intikal ettirmek hepimizin  en önemli vazifesidir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen program Atatürk Teknik ve Meslek Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlayıp, sunduğu oratoryonun ardından sona erdi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design