Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Ordu’da Biyosidal Ürün Uygulayıcı Eğitimi Düzenledi

01 Mayıs 2018 Salı, 00:01
Bu Haberi Paylaş!

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Biyosidal Ürün Uygulayıcı Eğitimi Düzenledi

İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerince, katılımcılara biyosidal ürün uygulayıcı sertifika eğitimi düzenlendi.

Biyosidal ürünlerin uygulayıcı eğitimine katılanlara sertifikaları; Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcıları Dr. Gülçin Karacakurt ve Dr. Özkan Yazıcı tarafından verildi.

Eğitim; İlk yardım, kişisel koruyucu donanım, biyosidal ürünlerin etkileri, uygulama araçları, biyosidal ürünleri etiketi değerlendirme, kronik zehirlenmeler, biyosidal ürünlerin depolanması ve taşınması konularında 20 saat teorik ve 4 saat uygulamalı olarak verildi.

Biyosidal ürün kullanıcı ve uygulayıcı eğitimi, halk sağlığını ve huzurunu bozan zararlılara karşı biyosidal ürün kullanıcılarına halk sağlığının korunması amacıyla düzenlenmektedir. Düzenlenen biyosidal ürün uygulama eğitimi, halk sağlığı alanında; ev, otel, okul, hastane, iş yeri, üretim yeri, fabrika ve benzeri yerlerde, çalışma yerleri ve günlük yaşama ile ilgili fiziki mekanlar ve çevrelerini rahatsız eden zararlı organizmalar, insanlara, insan faaliyetlerine veya insanların kullandıkları ya da ürettikleri ürünlere; hayvanlara ya da çevreye yönelik istenmeyen zararlı etkenlerle mücadele etmektedir.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design