Son Dakika
16 Nisan 2024 Salı

Ordu’da içme suyu çalışmalarını Devam Ediyor

16 Ekim 2018 Salı, 18:11
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Ulubey ilçesi Fındıklı ve Doğulu Mahallelerindeki içme suyu çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgede düzenli çalışan içme suyu sistemi inşa etmek için hummalı bir çalışma yürüten ekipler, 6 bin metrelik içme suyu şebeke hattı çalışmalarını tamamlarken, ev ve ek bağlantı hattı çalışmalarına da devam ediyor.

SU İHTİYACI LOKAL KAYNAKLARLA GİDERİLİYORDU

Ordu genelinde içme suyu çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Ulubey ilçesine bağlı Doğulu ve Fındıklı Mahallelerinin içme suyu sorunlarını çözmek için çalışmalara başladı.

Bugüne kadar içme suyu ihtiyacını lokal kaynaklardan gideren mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunu ortadan kaldırmak için hummalı bir çalışma yürüten ekipler, 6 bin metrelik ana içme suyu şebeke hattını tamamladı.

YOL GÜZERGÂHINDAKİ HATLARIN ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Önceliği asfalt programında yer alan yol güzergâhlarına veren ekipler ev bağlantıları ve ek bağlantı hatlarındaki çalışmalarını ise sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Ulubey İçme Suyu Arıtma Tesisinde işlem görerek temizlenecek içme suyu, Doğulu ve Fındıklı Mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmuş olacak.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design