Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Orduspor Zafer Öztürk’e Emanet Edildi

25 Temmuz 2017 Salı, 19:46
Bu Haberi Paylaş!

Orduspor yeni yönetimi kulübün 50 yıllık futbol tarihinde Orduluların yanı sıra tüm futbol severlerin gönlünde ayrı bir yere sahip bulunan futbol takımını 2017-2018 sezonu Bal Ligine iddialı girmenin hesaplarını yaparak işe teknik direktör sorunu çözerek başladı.
15 Temmuz’da yapılan Olağanüstü Kongre sonrası yönetim değişikliğinden sonra, kısa süre içersinde görev dağılımı yapan yöjetim kurulumuz ilk iş olarak 2016-2017 sezonu Bal Liginde takımı kimin çalıştıracağı konusundaki soru işaretlerini ortadan kaldırarak yapılan istişareler sonucunda kulübün ve takımın yapısını en iyi bilen hocalardan Zafer Öztürk üzerinde anlaşarak önümüzdeki sezon takımı Teknik Direktör Zafer Öztürk’e emanet etti.
Bu süreçte birçok hoca üzerinde araştırma yapan yönetim ve özellikle futbol şubesi yapılan istişareler sonrası 24 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleşen son yönetim toplantısı sonrasında Zafer Öztürk üzerinde karara vardı. Bugün kulüp binasında yönetim kurulu üyeleri ve Kulüp Başkanımız Ali Yılmaz’la da bir araya gelen teknik direktör Zafer Öztürk hedefleri olduğunu ve uzun yıllar gerek futbolcu olarak, gerek yönetici ve birçok kademede Orduspor’un başarısı için görev aldığını belirterek bugün itibariyle de kulüp yönetimimizin aldığı karar sonrasında teknik direktörlük görevi hususunda kendisine görev tevdi edildiğini ve bu görevi büyük Ordusporun hedefleri ve başarısı için seve, seve kabul ettiğini belirterek kendisine güvenen yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiğini belirtti.
Hedefleri ve takımla ilgili önümüzdeki günlerde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte önümüzdeki günlerde Ordu basınına bilgi vereceklerini belirten Öztürk; kesinlikle hedefleri olduğunu ve dün itibariyle çalışmalara başladığını ve büyük hedefleri olduğunu söyledi. Öztürk ilk etapta 2 Ağustos tarihinde Perşembe ilçe stadında takımda yer alacak futbolcuların seçmelerinin yapılacağını ve akabinde de çalışmalara başlayarak 14 Ağustos 2017 tarihinden itibaren de takımı kampa alarak kamp çalışmalarının başlayacağını ifade etti. Orduspor Yönetimi olarak bizler de değerli hocamıza ve Orduspor camiasına hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design