Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

OSKİ İKİZCE’DE ÇALIŞIYOR

17 Eylül 2021 Cuma, 12:40
Bu Haberi Paylaş!

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) tarafından 2 yılda yapılan çalışmalarla İkizce ilçesinde içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarında önemli yatırımlara imza atıldığını söyledi.

 ALT YAPI YATIRIMLARINA DEVAM

Geride bırakılan 2 yıllık süreçte İkizce ilçesinde önemli yatırımların hayata geçirildiğini söyleyen Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “İlçemize 16,8 km’lik içme suyu hattı ve 3,8 km kanalizasyon hattı tamamlanarak hizmete sunduk” dedi.

 “İKİZCE İLÇEMİZE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından İkizce ilçesine yapılan yatırımların artarak devam edeceğinin altını çizen Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak göreve başladığımız ilk günden itibaren ilçelerimizi yatırımlarla buluşturmaya devam ediyoruz. Aradan geçen süre içinde diğer ilçelerimizde olduğu gibi İkizce ilçemize de önemli alt yapı çalışmalarını vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şu ana kadar ilçemize 16,8 km’lik içme suyu hattı ve 3,8 km kanalizasyon hattı tamamlanarak faaliyete alındı. Önümüzdeki süreçte bu yatırımlara hız kesmeden İkizce ilçemiz başta olmak üzere diğer ilçelerimizle devam edeceğiz” diye konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design