Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

OTSO’DAN ÜYELERİNE ZİYARET

08 Ekim 2019 Salı, 15:41
Bu Haberi Paylaş!

Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Perşembe ilçesinde bulunan oda üyelerini ziyaret etti.

İlk olarak Perşembe Kaymakamı Levent Yetkin’i makamında ziyaret eden Ordu TSO yönetim Kurulu, Kaymakam Levent Yetkin’e hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, odanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, Yönetim Kurulu ile birlikte Perşembe ilçesinde bulunan oda üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek istişarede bulunuldu. Oda üyelerini ziyaret eden Ordu TSO Yönetimi, üyelerinin sorunlarını dinleyerek oda çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Perşembe ilçesinde bulunan üyelerini ziyaret eden OTSO Yönetimi son olarak olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Perşembe ilçesinde yaptı.

Üye ziyaretleri kapsamında, düzenlenen programda konuşan Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin; “Perşembe bizim oda üyelerimizin yoğun olduğu bir ilçemiz. Odamız Yönetim Kurulunda bulunan 2 arkadaşımız da Perşembe ilçemizden olup, Perşembe’de de faaliyet göstermektedirler. Bugün Perşembe ilçemizde bulunan oda üyelerimizi Yönetim Kurulumuzla birlikte ziyaret etmekteyiz. İnşallah bundan sonra odamızın kontrolünde olan ilçelerimizde bulunan üyelerimizi ve Altınordu merkezde bulunan oda üyelerimizi tek, tek dolaşacağız. Bu kesinlikle seçim çalışması değil, üyelerimize karşı vefa borcumuzu yerine getirmek için yaptığımız bir olay. Belki bu zamana kadar üyelerimizi dolaşamadık, ancak bundan sonraki süreçte üyelerimizi dolaşarak istişarede bulunacağız.” Dedi.

 

 


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design