Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Özgür Yüksel Güven Tazeledi

13 Mart 2017 Pazartesi, 07:13
Bu Haberi Paylaş!

Türkiye Dağcılık Federasyonu Ordu İl temselciliğine Özgür Yüksel tekrar seçildi.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Türkiye genelinde yapılan İl temsilciliği görevlendirmeleri sonrasında Ordu temsilcisi Özgür Yüksel göreve devam dedi.

TDF’den verilen onay sonrasında açıklama yapan İl temsilcisi Yüksel Federasyonumuzun teklifi ve Spor Bakanlığımızın onayı ile tekrar il temsilcisi olarak atanmış bulunmaktayım. Bu göreve bizleri layık gören Başta Federasyon Başkanımız Sn Ersan Başar’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.  Çalışmalarımız sonunda çeşitli yaşlardan sporcuları eğitimlere göndererek dağcılık sporunu yaygınlaştırmaya devam ediyoruz artık Ordu ilimiz dağcılık ve doğa sporları denildiğinde adından Türkiye genelinde söz ettiriyor. Sporcularımıza yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni tırmanışlarla yeni zirvelerde Allah (c.c) izniyle faaliyetlerimize devam edeceğiz.

Aynı zamanda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Enver Yılmaz ve  İlgili daire başkanlarımızın sporu sevmesi ve desteklemeleri bizlere ayrı bir güç katıyor Dağcılık ve Doğa sporlarına verdikleri destek için kendilerine teşekkür ediyorum


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design