Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

ŞAŞMAZ, BELEDİYE OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ

14 Aralık 2018 Cuma, 13:42
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen seminerde öğrencilere “Çevre Kirliliği ve Geri Dönüşüm” anlatıldı.

Altınordu Belediyesi temizlik alanında yaptığı çalışmalara aralıksız devam ediyor. Yeraltı çöp konteyner sisteminden geri dönüşüme birçok alanda faaliyetlerini sürdüren Altınordu Belediyesi, yaptığı eğitim ve seminerlerle de bilinç kazanılmasına imkan sunuyor. Altınordu Belediyesi de bu kapsamda öğrencilere yönelik “Çevre Kirliliği ve Geri Dönüşüm” semineri düzenledi.

Altınordu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen programa Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, birim müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. “Çevre Kirliliği ve Geri Dönüşüm” konulu seminerde Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine çevre kirliği ile ilgili bilgiler aktarılırken, toplumsal bilincin arttırılması ve duyarlılığın ön plana çıkması gibi konularında önemine vurgu yapıldı.

ŞAŞMAZ: “BELEDİYE OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ”

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Ordu İmam Hatip Lisesi iş birliği ile yapılan “Çevre Kirliliği ve Geri Dönüşüm” seminerine katılan ve bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, çevre kirliliği konusunda, toplumun bilinçlenmesi adına eğitimcilere ve öğrencilere çok iş düştüğünü söyledi. Son yıllarda vatandaşların bu konuda istekli olduğunu ifade eden Şaşmaz, “Çevre kirliliği bilinci toplumumuzda yavaş yavaş oluşmakta. Son yıllarda halkımız bu konuda gerçekten istekli. Bu durum ilk olarak okullardan başlıyor ve dolayısıyla öğrencilere çok iş düşüyor. Bizlerde bu konuda belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz” dedi.

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hakan Bayrak ve personeller tarafından verilen eğitimler, öğrencilerin sorduğu soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design