Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

TINGIROĞLU YAPILAN MENFEZLE HAYAT BULACAK

03 Temmuz 2020 Cuma, 14:17
Bu Haberi Paylaş!

DCIM100MEDIADJI_0415.JPG

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ikinci bölge şefliği ekipleri tarafından Uzundere mahallesi Tıngıroğlu mevkiine 17.75 metre uzunluğunda 5.5 metre genişliğinde ve 3.5 metre yüksekliğinde menfez yapıldı.

Betonu dökülen 1 ay içerisinde dolgusu yapılarak hizmete açılacak olan menfez sayesinde bölgede ulaşım daha sağlıklı olacak.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Uzundere mahallesi Muhtarlığı ve Tıngıroğlu mevkiinde yaşayan vatandaşların talebi üzerine menfez yapımını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu bölgede yaşan vatandaşlarımız uzun yıllar yol sıkıntısı yaşıyorlardı. Yaptığımız menfez sayesinde vatandaşlarımız Ilıca merkezine daha rahat bir ulaşım sağlayacaklar, hayırlı olsun. “ dedi.

Uzundere mahallesi Muhtarı Fahri Özçelik ise başta Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar olmak üzere, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederek, “Tıngıroğlu mevkiinde 10 tane hane yaşıyor. Şimdi yapılan menfez ile bu 10 hanenin yanı sıra bağlandığı nokta olan Dervişoğlu mahallesi de bu menfezden yararlanacak. Burada ulaşım sıkıntısı olduğu için haneleşme konusunda bir ilerleme olmuyordu inanıyoruz ki şimdi insanlar şehirden mahallerine dönüş yapabilecekler.” diye konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design