Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

Uğur Çelenk , Numan Kurtulmuş’la Bir Kez Daha Gururlandık

20 Ağustos 2018 Pazartesi, 22:56
Bu Haberi Paylaş!

AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, AK PARTİ 6. Olağan büyük kongrede MKYK Üyeliğine seçilen ve aynı gün MYK Üyeliği ve Genel Başkan Vekili olan Ordu’lu hemşehrimiz ,devlet adamı ,Prof.Dr.Numan Kurtulmuş’un Genel Başkan Vekili gibi önemli bir göreve seçilmesinden dolayı AK PARTİ Ordu İl Teşkilatları olarak duyduğu gurur ve memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Çelenk , Numan Kurtulmuş’un dürüst, çalışkan ,Devlet adamı kimliği ile Bugüne kadar aldığı üst düzey görevleri başarı ile yerine getirdiğini , hemşehrimiz AK PARTİ Genel Başkan Vekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş’un Genel başkan vekilliği görevini de hakkıyla yerine getireceğine ve göğsümüzü kabartacağına inancımız tamdır. Kendilerine şahsım,İl Teşkilatım ve Ordu’lu hemşehrilerimiz adına Yeni görevinde üstün başarılar diliyor ,Rabbim yar ve yardımları olsun dedi.

CUMHURİYET TARİHİNDE HANGİ PARTİ BÖYLE BİR KONGRE YAPTI ?, HANGİ PARTİ BÖYLESİNE LİDERİNİN ETRAFINDA SIMSIKI BİR YUMRUK GİBİ KENETLENDİ ?,

Başkan Çelenk , 18 Ağustos Cumartesi günü yapılan Büyük Kongrenin muhteşem bir atmosferde geçtiğini dile getirerek, onbin’ler tarihi ana tanıklık etmek için sel olup Büyük Kongre için Ankara’ya akın ettiler Ordu 4 tabi delege, 12 seçilmiş delege ile tam kadro oyunu kullandığını ifade eden Başkan Çelenk, bırakın şimdiki darmadağınık muhalefet partilerini Cumhuriyet tarihinde hangi parti böyle bir kongre yaptı ?, hangi parti böylesine liderinin etrafında sımsıkı bir yumruk gibi kenetlendi ?, gösteremezler diyerek, 17 yılda hala ilk günkü aşk ve heyecanla Dünya Lideri Genel Başkanımız, Devlet Başkanımız ,Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bu aziz millete daha çok hizmetkar olmaya devam edeceklerini belirtti.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design