Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

UYGUN: “HEDEFİMİZ, BAŞARILI BİR SEZON GEÇİREREK BİR ÜST LİGE ÇIKMAK”

20 Eylül 2018 Perşembe, 15:43
Bu Haberi Paylaş!

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Altınordu Belediyespor’da Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun Başkanlığı’nda toplanan yönetim kurulu, sezon öncesi değerlendirme toplantısı yaptı.

2017-2018 sezonunda Ordu 1. Amatör Kümede mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Altınordu Belediyespor gösterdiği üstün performans ile ligi şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. Yaşanan şampiyonluğun ardından hazırlıklarına başlayan Altınordu Belediyespor iç ve dış transferde yaptığı çalışmalarla birçok ismi renklerine bağladı. Sezon öncesi kamplarını tamamlayan ve birçok hazırlık maçına çıkan Altınordu Belediyespor 2018-2019 sezonuna 23 Eylül Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Ünye 1957 Spor maçı ile start verecek.

SEZON PLANLAMASI YAPILDI

Bölgesel Amatör Lig’de ilk maçına çıkacak olan Altınordu Belediyespor’da yönetim kurulu sezon öncesi değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun Başkanlığı’nda yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri katıldı. Düzenlenen toplantıda sezon planlaması yapılırken Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun yaptığı konuşmada hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu, bunun için de ellerinden gelenin en iyisini yapmak istediklerini söyledi.

BAŞKAN UYGUN: “TARAFTARLARIMIZI TAKIMLARINA DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Kendi sahalarında oynayacakları Ünye 1967 Spor müsabakasında tüm taraftarları tribüne davet eden ve takıma destek vermelerini isteyen Uygun, “Ünye 1957 Spor ile yapacağımız müsabaka ile 2018-2019 sezonuna start veriyoruz. Kulüp yönetimi olarak yaptığımız toplantı ile sezon içerisinde planlamamızın neler olması gerektiği konusunda istişarelerde bulunduk. İnşallah başarılı bir sezon geçiririz. Pazar günü oynayacağımız maça tüm taraftarlarımızı bekliyor ve takımlarına destek vermelerini istiyoruz. Altınordu Belediyespor olarak hedefimiz bir üst lige çıkmak. Bu hedefe ulaşmak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında Altınordu ilçesi Karşıya Mahallesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Spor Kompleksinde oynanacak olan Altınordu Belediyespor-Ünye 1957 Spor müsabakası saat 15.00’te başlayacak.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design