Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Vali Yavuz, Bahadır Bedir’e ‘Geçmiş Olsun’ Ziyaretinde Bulundu

21 Ekim 2018 Pazar, 09:35
Bu Haberi Paylaş!

İstanbul Maltepe’de düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri etkinliğinin 4 Ekim 2018 günü yapılan açılış töreni için canlı yayın hazırlığı esnasında elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan Altaş TV Kameramanı Bahadır Bedir, tedavi gördüğü hastaneden taburcu olarak Ordu’daki evine döndü.

Elektrik çarpması sonucu 15 gün süreyle Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördükten sonra Ordu’daki evine ve sevdiklerine kavuşan Bahadır Bedir’i, Vali Seddar Yavuz evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bahadır Bedir’i, Altınordu ilçesi Akyazı mahallesindeki evinde ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, Bahadır Bedir’in iyileşip tekrar ailesine ve sevdiklerine kavuşmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Bahadır Bedir’in ailesine de geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Seddar Yavuz, “Ordu Tanıtım Günleri açılış töreni için ben de İstanbul’daydım. Açılış törenine katılma hazırlığı içerisinde iken, Bahadır kardeşimin elektrik akımına kapılarak yaralandığı ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı bilgisini alır almaz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş ile birlikte doğruca hastaneye gittik. Hastane başhekimini ziyaret ederek, durumu hakkında bilgi aldık. Hastaneye ilk geldiğimizde, yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı için başka bir hastaneye sevk edileceği ifade edilmişti. Başhekimle yapmış olduğumuz görüşme sonucu, hastaneye bağlı yanık tedavi merkezinin yoğun bakım ünitesine alınarak, tedavisine burada devam edileceği söylendi. Bu arada doktorlarından genel durumu hakkında bilgi aldık. Ordu’ya döndükten sonra da sürekli durumu hakkında bilgi aldım. Tabi 7-8 günlük bir yoğun bakım süreci oldu. Çok şükür güzel haberlerini aldık. Bugün de hastaneden taburcu olup evine geldiğinde öğrendiğimde hemen ziyaret etmek istedim. Bahadır kardeşimi çok iyi gördüm. Kendisine ve ailesine tekraren geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah bir daha böyle kaza, bela göstermesin” dedi.

Bahadır’ın yaşadığı kaza sonrası tedavi sürecinde manevi desteğini esirgemeyen Vali Seddar Yavuz’a teşekkür eden Bahadır Bedir babası Uğur Bedir, “Oğlumuzun başına gelen kazayı öğrenir öğrenmez hastaneye koşan, hastane başhekimi ve doktorları ile temas kuran, sonrasında sağlık durumu hakkında sürekli bilgi alarak bizlerden manevi desteğini esirgemeyen Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz. Bahadır eve gelir gelmez ilk ziyaretçisi yine Sayın Valimiz oldu. Kendilerine minnettarız. Allah razı olsun” diye konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design