Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

VALİ YAVUZ TEŞEKKÜR ETTİ

03 Nisan 2020 Cuma, 08:42
Bu Haberi Paylaş!

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan ve Türkiye’de de gün geçtikçe yayıyan Koronavirüs salgınının önlenmesi için ilimizde yürütülen mücadeleye, sivil toplum kuruluşları, iş dünyası ve hayırseverler de yaptıkları yardım ve sağladıkları katkılarla destek oluyorlar.

Koronavirüsle mücadelede en ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarının ihtiyaç duyduğu koruyucu ekipman ve dezenfektan malzemesinin bir kısmı, büyük bir toplumsal sorumluluk örneği gösteren hayırsever işadamları tarafından karşılandı.

Diğer taraftan, Ordu’daki meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütleri bir araya gelerek, Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla evde kalma, sokağa çıkmama çağrılarına destek verdiler.

“Gün, birlik, beraberlik, dayanışma günü” diyen Vali Seddar Yavuz, hayırsever iş insanları tarafından sağlık çalışanlarının ihtiyacı olan koruyucu malzemelerin alınmasının, meslek ve sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek kamuoyu oluşturmalarının, koronavirüse karşı yürütülen mücadelede güzel bir dayanışma örneği olduğunu söyledi.

Hayırsever iş insanlarına, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin yöneticilerine teşekkür eden Vali Seddar Yavuz, “El ele vererek, bu badireyi de atlatacağız. Koronavirüs belasından da kurtulacağız. Yaşadığımız bu kötü günleri geride bırakacağız. Bütün çabamız, bu süreci en az kayıpla atlatabilmek içindir. Bizim için her bir vatandaşımız çok kıymetli ve değerlidir. Her kaybettiğimiz vatandaşımız için yüreğimiz yanmaktadır. Bu süreçte bizlere yaptıkları yardımlarla, desteklerle güç veren, kuvvet veren, mücadelemizi güçlü kılan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Özellikle sağlık çalışanlarımızın ihtiyaç duyduğu koruyucu malzemeleri, hiçbir çağrı yapılmaksınız kendilerine görev addederek temin edip, bizlere teslim eden hayırsever iş insanlarımıza, her daim bizlerin yanında olan meslek kuruluşlarımıza, iş dünyamıza, sivil toplum kuruluşlarına tüm Ordulular adına teşekkür ediyorum. Bu zorlu mücadelede canını ortaya koyarak, büyük bir fedakarlık ve özveriyle çalışan sağlık personellerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Oluşturduğumuz Vefa Destek Gruplarımızda gönüllü bir şekilde hizmet verenlere ve tüm kamu çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte başaracağız” diye konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design