Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

VALİ YAVUZ’DAN BAŞKAN TEKİNTAŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

22 Mart 2019 Cuma, 21:06
Bu Haberi Paylaş!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan Ordu Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret etti. Vali Yavuz, Başkan Tekintaş ve Tezcan’a Ordu’ya yaptığı hizmetler ve çalışmalar vesilesiyle plaket takdim ederek teşekkür etti.

VALİ YAVUZ, “EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Engin Tekintaş’a Ordu’ya yaptığı hizmetler için teşekkür eden Vali Yavuz, “Altınordu ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevleri süresince 2 yıl birlikte çalıştık. Yapmış olduğunuz hizmetler için bu şehrin valisi olarak sizlere çok teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık. Bundan sonraki yaşamınızda sağlıklı, huzurlu, bereketli bir ömür diliyorum. Bundan sonra da hayırlı hizmetler yapacağınıza inanıyoruz” dedi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “SİZİNLE ÇALIŞMAKTAN GURUR DUYDUM”

Görev süresi boyunca yatırımların hayata geçirilmesi noktasında sağladığı kolaylıklar için Vali Yavuz’a teşekkür eden Başkan Tekintaş, “2 yılı bulan bir sürede sizlerle birlikte çalışmaktan çok memnunum. Allah, millete hizmet ettiğimiz bu yolda bize sağladığınız kolaylıklar için sizden razı olsun. Burada yaptığımız hizmetlerin bir kalıcılığı olacak. Yatırımların hayata geçirilmesi noktasında kurumsal olarak sizlerin, kaymakamlıklarımızın, Altınordu Belediyemizin ve kamuda görev yapan tüm kardeşlerimizin emeği var. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesinde geçirdiğimiz süre boyunca verdiğiniz destekler için sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN TEZCAN, “ÖRNEK BİR VALİSİNİZ”

Vali Yavuz’un örnek bir vali olduğuna dikkat çeken Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ise “Kısa bir zaman da olsa sizinle çalışmaktan gurur duydum. Halkı kucaklayan, Türkiye için model olacak bir valilik görevi yürütüyorsunuz. Allah ömrünüzü ve hizmetlerinizi daim etsin.  Bu ülkede çok daha iyi konumda ve daha fazla insana faydası olacak hizmetlerde bulunmanızı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design