Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Valimiz Sayın Seddar YAVUZ’un Yeni Yıl Mesajı

30 Aralık 2018 Pazar, 19:40
Bu Haberi Paylaş!

Bir yılın yaşanmışlıklarını daha geride bırakırken, yeni umutlar ve yeni beklentiler içinde, geleceğe daha güvenle baktığımız yeni bir yıla giriyoruz.

İnanıyorum ki, bu yeni yılda, var gücümüzle çalışıp, “Büyük Türkiye” hedefimize emin adımlarla ilerleyecek, ilimizi ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağız.

Geride bıraktığımız 2018 yılında, ilimizi daha iyi noktalara taşıyacak birçok alanda güzel hizmetler ve çalışmalar yapıldı. Devletimizin şefkatli elini, imkânlarını Ordu’nun tüm sathına ulaştırma yönünde yoğun mesai harcandı. Başta eğitim, ulaşım, sağlık, tarım, sosyal hizmetler gibi daha birçok alanda önemli mesafeler kat edildi.

Karadeniz’in incisi güzel Ordu’muzun gelişmesi, kalkınması ve layık olduğu yere gelmesi için, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2019 yılında da sevgili Orduluların, mesai arkadaşlarımın ve tüm kamu görevlilerinin gönül birliği içerisinde, en üst düzeyde sevgi ve şefkat birlikteliğiyle katkı sağlayacaklarına eminim.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının başta Ülkemize, tüm Ordulu hemşerilerime huzur, mutluluk ve güven getirmesini, başarılarının daim olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını, birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesine vesile olmasını temenni ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design