Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Vatandaşlar Mağdura Karşı Duyarlı

13 Ağustos 2018 Pazartesi, 15:11
Bu Haberi Paylaş!

Ordu’da yaşanan sel afetinin yol açtığı hasarlar ve oluşturduğu mağduriyetler, ülkenin değişik bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızı da etkiledi.

İzmir’de yaşayan ve ilimizdeki afeti televizyonlardan izleyen Mehmet Kabakoğlu isimli duyarlı vatandaşımız, Ordu İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Işık’ı arayarak, maddi yardımda bulunmak istediğini söyledi.

Durumu Vali Seddar Yavuz’a bildiren AFAD Müdürü Osman Işık, Vali Seddar Yavuz’un yönlendirmesiyle hayırsever ve duyarlı vatandaşımız Mehmet Kabakoğlu, nakdi yardımını Kızılay’a teslim etti.

AFAD Müdürü Osman Işık, Kızılay Ordu Şube Başkanı İlhan Sağesen ile birlikte Vali Yardımcısı Ahmet Arık’ın makamına gelen hayırsever Mehmet Kabakoğlu, burada 10 Bin TL nakdi yardımı makbuz karşılığında Kızılay Ordu Şube Başkanı İlhan Sağesen’e teslim etti.

Ordu’da yaşanan sel afetini televizyonlardan üzüntüyle izlediğini belirten Mehmet Kabakoğlu, “Ordu’da yaşanan ve televizyonlardan izlediğim bu afet beni çok etkiledi. Çok üzüldüm. Ordu’da yaşanan bu afetten dolayı etkilenen ve yardıma ihtiyacı olan ailelere bir yardımım dokunabilir mi diye düşündüm. İzmir’den kalkıp, yanımda bir miktar para ile Ordu’ya geldim. Burada düşüncemi yetkililere anlattım. Sağolsunlar onlarda bana yardımcı oldular. Yapmak istediğim bağışımı, afet bölgesinde her gün sıcak yemek veren ve afetzedelerin yarasını saran Tük Kızılayı’na yapabileceğimi söylediler. Ben de bu bağışı seve seve Türk Kızılayı’na yapıyorum. Yaraların sarılmasında bir nebze de olsun benim katkım olursa bundan çok mutluluk duyarım. Büyük bir afet geçiren tüm Ordululara buradan geçmiş olsun dileklerimi de iletiyorum. Allah başka afetler göstermesin” dedi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design