Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Vekil Taşcı Korgan ve Gürgentepe’ye müjde verdi!

08 Mart 2017 Çarşamba, 16:33
Bu Haberi Paylaş!

Ordu’nun Korgan ve Gürgentepe ilçelerinin Hükümet Konakları, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’nın girişimleri neticesinde yenileniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Vekil Taşçı, “Ordu’muzun güzel ilçelerinden Korgan ve Gürgentepe’mizde yıpranan ve artık ihtiyaca cevap vermeyen Hükümet Konakları yıkılarak, yeniden ve modern bir mimariyle yapılacak. Korgan ve Gürgentepe Hükümet Konakları yenilenmesi için İçişleri Bakanlığı, projeleri yatırım programına aldı. Bu noktada ilçelerimizde ilk olarak kamu binalarından başlayarak yeniliyoruz” dedi.

TBMM’de Ordu için gecesini gündüze katan AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Korgan ve Gürgentepe ilçelerine müjde verdi. Taşçı, “Korgan ve Gürgentepe Hükümet Konakları yıkılarak yerine yenileri yapılacak. Hükümet binalarının yenilenmesiyle ilgili karar İçişleri Bakanlığı Yatırım programında yayınlanarak yürürlüğe bugün ya da yarın girecek. Bakanlık yetkilileri Maliye Bakanlığı’nın ödenekleri serbest bırakması ile birlikte Korgan ve Gürgentepe Hükümet Konakları Etüt Projesi ve Avam Projesi için ödenek gönderileceğini, Etüt Proje ve Avam Projenin kabul edilmesinden sonra da Yapım projesinin başlaması için start verileceğini belirttiler” diye konuştu.

Korgan ve Gürgentepe Hükümet Konaklarının yenilenmesi için Yatırım Programına alınması konusunda İçişleri Bakanlığında görüşmeler yapan Ordu Milletvekili Ergün Taşcı “Korgan ve Gürgentepe’yi kamu binalarından başlayarak yeniliyoruz. Eski binalar ihtiyaca cevap vermiyordu ve Deprem Yönetmeliğine uygun değildi. Halkımıza hizmet noktasında da yeterli değildi. Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu bu ihtiyacımızı yerinde gördü ve ilgili talimatları verdi. Kendisine Ordu, Korgan ve Gürgentepe halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Başbakan Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, bölge milletvekillerimiz ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni Hükümet Konaklarımız Korgan ve Gürgentepe’ye şimdiden hayırlı-uğurlu olsun” şeklinde konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design