Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

VİZYON PROJELER İÇİN TEMASLAR SÜRÜYOR

28 Şubat 2020 Cuma, 17:03
Bu Haberi Paylaş!

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Altınordu’da hayata geçirilecek ve şehre değer katacak olan projeler için ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlarla görüşmelerini aralıksız sürdürüyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, göreve geldiği 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Altınordu için vizyon projeler üretmeye devam ediyor. Şehrin her alanda kalkınması için kolları sıvayan Başkan Tören, bu projeler için birçok panel ve toplantıya katılım sağlıyor. Geçmiş yıllarda uluslararası birçok projede koordinatörlük ve proje yazarlığı yapan Başkan Tören, şimdilerde ise fırsat eşitliği kapsamında şehrin ekonomisine ve istihdamına katkı verecek projeleri için uluslararası kurum ve kuruluşlarla iş birliği çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda yoğun bir çalışma yürüten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ILO tarafından sürdürülen proje kapsamında pilot illerin belediyelerinin katılımları ile Ankara da düzenlenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği İçin Çok Taraflı İş birliği Projesi ve Yerel Yönetimler ve Erken Çocukluk Bakım Hizmetleri Toplantısı “Eşitiz beraberiz” programının 1.fazına katıldı.

Belediye başkanlığı döneminden önce yönetici olarak görev yaptığı Türkiye İş Kurumu adına projeye destek veren Başkan Tören şimdi ise projenin pilot bölge olarak seçilen Altınordu ilçesinin Belediye Başkanı olarak katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda kadınların iş gücüne katılmalarının önündeki temel engellerden biri olan erken çocukluk bakım sorumlulukları kapsamında belediyelerin bu alandaki etkinliğinin artırılması hususunda çözüm yolları konuşuldu. Toplantıda söz alan Başkan Tören, 2013 yılından bu yana başarılı bir şekilde devam eden projeye mürekkep olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design