Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

1970’LER FATSA’DA CANLANDIRILACAK

21 Aralık 2021 Salı, 18:22
Bu Haberi Paylaş!

Fatsa Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 26 Aralık Pazar akşamı saat 19.00’da düzenleyeceği yıl sonu konserinde 70’li yılları damgasını vuran eserlerle nostalji akşamı yaşatacak.

ORHAN GENCEBAY, FERDİ TAYFUR VE MÜSLÜM GÜRSES ŞARKILARI

Konservatuar koro şefi Avni Kaysal yönetiminde icra edilecek konserde Türk müzik tarihinin önemli isimlerinden Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses ve birçok sanatçının eserleri seslendirilecek. İki bölüm halinde koro ve solo olarak 20 eserin repertuarda olduğu konserde, 70’li yıllara damgasını vurmuş zirve eserler icra edilecek.

“ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALACAĞIMIZ KONSER OLACAK”

Pandemi sürecinin ardından yeniden belediye bünyesi altında çalışmalarına başlayarak yıl sonu itibariyle uzun bir aradan sonra konser vereceklerini ifade eden  Fatsa Belediyesi Konservatuar Koro Şefi Avni Kaysal, Fatsa halkını konsere beklediklerini belirterek, “Koroda yer alan müzisyenlerimiz günlerdir çok güzel hazırlandılar. Çalışmalarımızın meyvesini çok güzel bir konserle alacağız. Tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.
Aynı akşam Belediyesi Konservatuarı Görsel Sanatlar Atölyesi Kursiyerleri ve Konservatuar Usta Öğreticisi Üzeyir Koyun’un eserlerinden oluşan “Yağlı Boya Resim Sergisi”nin açılışı gerçekleşeceği bildirildi.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design