Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

AŞKIN TÖREN’İN HIZINA YETİŞİLMİYOR

22 Mart 2024 Cuma, 14:57
Bu Haberi Paylaş!

Seçim çalışmalarında vites yükselten Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören’in hızına yetişilmiyor. Bir yandan esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Tören, diğer taraftan açılışlarla gönülleri fethediyor.

Başkan Aşkın Tören’in şehre kazandırdığı hizmet ve projelerin açılışları arka arkaya devam ederken katıldığı Televizyon programlarında açıkladığı yeni döneme ait projeleriyle de toplumda heyecan yarattı.

Sabahın ilk ışıklarıyla başlayan saha çalışmalarını sahur programlarıyla sonlandıran Başkan Aşkın Tören, ilk olarak Altınordu Belediyesi 2024 yılı Mart Ayı Meclis toplantısıyla güne başladı.

Aynı zamanda dönemin son meclis toplantısı da olan 2024 yılı Mart Ayı Meclis toplantısı 2. Oturumu duygusal anlara da sahne oldu.

 

“HEP EN İYİSİNİ YAPMA GAYRETİ İÇİNDE OLDUK”

 

Başkan Tören, “Dönemimize ait son toplantımızı yaptık. Tarihini seyrini değiştirecek olağanüstü hadiseler ile sınandığımız zor bir dönemde şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hep birlikte en iyisini yapmanın gayretinde olduk. Birçok acı ve tatlı hatırayı sığdırdığımız 5 yıl boyunca tüm şehirlere örnek olacak bir birlik ve beraberlik içerisinde sorumluluk duygusuyla önce şehrimiz, önce hemşehrilerimiz anlayışıyla attık her adımımızı. Altınordu Belediye Meclis Üyelerimizin her birinin onur ve şeref nişanesi olarak taşıyacağı bu hizmet dönemini geride bıraktık. Bu dönemde Meclisimizde görev alan her bir kıymetli Meclis üyemize Belediyemiz, şehrimiz ve hemşerilerimiz adına şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki hayatlarında sağlık esenlikler diliyorum.” dedi.

Başkan Aşkın Tören, son olarak 5 yıl boyunca görev yapan meclis üyelerine tek tek plaket takdiminde bulundu.

 

ANLAMLI İFTAR

 

Başkan Aşkın Tören, iftarını ise eşi Ayfer Tören ile birlikte Durugöl Menekşe Kafe’de down sendromlu özel bireyler ve aileleriyle birlikte yaptı.

Başkan Tören: “Bu akşam iftarımızın sevinci ve bereketi bir başkaydı. 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde Özel kardeşlerimiz meleklerimizi ve kıymetli ailelerini, en önemli menüsü sevgi olan özel mekanımızın ikincisi olan Durugöl Menekşe Kafe’de kurduğumuz gönül soframızda Eşim Ayfer ile birlikte ağırladık. Sınırsız sevgileri ve tebessümleriyle hayatımıza fark katan özel çocuklarımızın biz de hayatlarına artı 1 değer katmak istedik.

İlimizde, belki de bölgemizde bir ilk ve tek olan sosyal sorumluluk ve farkındalık projemiz “Down Kafe”mizin (Menekşe Kafe 52+1) kardeş parkını Trafik Eğitim parkımızın içerisinde ‘Durugöl Menekşe Kafe’ adıyla hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Onların bizim hayatlarımıza kattıkları güzelliklerin farkındayız ve her zaman onların yanınızdayız. Bu özel günlerinde bir kez daha tebessümlerine vesile olmaktan ve topluma farkındalık mesajı vermekten biz de mutluyuz. Yarınlarımız olan çocuklarımızı, gençlerimizi yürekten seviyor, onlara hizmet etmekten gurur duyuyorum. Ayrıca bir Belediye Başkanı ve onların bir abisi bir arkadaşı olmaktan da büyük keyif alıyorum. Bugünün toplumda farkındalığa vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.


Bu Haberi Paylaş!

You must be logged in to post a comment Login

Web Tasarım Army Design